Disney Junior, pe micile ecrane din Romania din 1 iunie 2011

/ / Modificat: 2012-11-23
Disney Junior, pe micile ecrane din Romania din 1 iunie 2011

Playhouse Disney se transforma intr-o noua experienta TV pentru prescolari

Walt Disney EMEA a anuntat lansarea Disney Junior, o noua platforma pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani si familiile acestora, disponibila in Romania din 1 iunie 2011, sub forma unui bloc de programe.

Lansarea Disney Junior este urmatorul pas din strategia dedicata prescolarilor. Bazandu-se pe succesul inregistrat de canalul Playhouse Disney, noul canal Disney Junior va inlocui Playhouse Disney si isi va extinde actuala audienta astfel incat sa includa copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani.

Disney Junior va difuza zilnic continut, va avea un website integrat, VOD (video on demand), platforme de descarcare mobile si cu plata.

Continuand succesul productiei locale Moto-animalutele din jungla, grila transmisa de Disney Junior va fi suplimentata cu productii locale si formate localizate pe platforme multiple.

Moto-animalutele, sezonul al doilea

Al doilea sezon din serialul nominalizat la premiile BAFTA1, Moto-animalutele din jungla, va debuta in cadrul grilei de programe Disney Junior. Sezonul al II-lea include 26 noi episoade pline de culoare, interactive care vor fi transmise pe platformele Disney Junior in EMEA in 2011 si in Romania pe 1 iunie 2011.

Disney Junior va deveni casa unor programe foarte indragite, cum ar fi Clubul lui Mickey Mouse, Moto-animalutele din jungla, Manny Iscusitul si Agentul Special Oso, dar si a unor seriale noi precum Jake and the Never Land Pirates care va avea premiera in acelasi timp cu lansarea Disney Junior, pe 1 iunie 2011.

Ne distram, invatam si crestem mari alaturi de personajele Disney

Disney Junior reflecta legatura emotionala pe care generatii de consumatori o au cu povestile si personajele Disney, atat cele clasice cat si cele contemporane.

Programele Disney Junior ii invita pe parinti sa se alature copiilor lor pentru a trai experienta Disney cu povesti si personaje magice, muzicale si naturale, incorporand in acelasi timp teme specifice de invatare si dezvoltare create pentru copiii cu varste intre 2 si 7 ani.

Serialele si animatiile Disney Junior combina inegalabilele povesti Disney si personajele indragite de copii cu invatarea, cuprinzand matematica, limbi straine, nutritie si stiluri de viata sanatoase, precum si cu abilitatile sociale. Prin mixul de programe de desene animate si actiune live, Disney Junior inspira invatarea prin joc, de la primele notiuni in domeniul matematicii si limbilor straine, la stiluri de viata sanatoasa, cu accent pe dezvoltarea sociala si emotionala.

Celebreaza copilaria incurajandu-i pe copii sa rada, sa cante, sa danseze si, mai presus de toate – sa se distreze.

De la prima etapa de dezvoltare a programelor, Disney apeleaza la experti in educatie si dezvoltarea copiilor care analizeaza toate premisele si scenariile inainte de etapa de dezvoltare. Viziunea brandului Disney Junior a fost creata in stransa colaborare cu parintii, intreg continutul fiind aprobat de mamici.

"Disney Junior va aduce la un loc mostenirea fara egal a povestilor clasice de la Walt Disney, personajele indragite, muzica antrenanta si invatarea prin joc, oferind astfel o experienta perfecta de vizionare atat pentru copii, cat si pentru familiile acestora.

Am tinut cont de gandurile si preocuparile parintilor si ne-am dezvoltat oferta pentru a ne asigura ca le satisfacem nevoile. Vom pastra cele mai bune programe Playhouse Disney si, in acelasi timp, vom introduce noi programe atragatoare pentru publicul existent si fidel si vom dezvolta noi programe destinate copiilor de 6 si 7 ani care nu sunt suficient de mari pentru alte canale Disney", Beth Gardiner, Vice-Presedinte, Original Programming and Development, Disney Junior EMEA.

"Odata cu lansarea Disney Junior ne propunem sa conturam o legatura emotionala cu copiii si un loc de incredere pentru parinti, prin aducerea in prim plan a personajelor clasice Disney, in mod firesc, si prin introducerea de personaje noi si originale care speram sa devina clasice in viitor", Maciej Bral, Vice-Presedinte, Disney Channels CEE si pietele emergente.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre