Publicitate | Contact

Login
x
Utilizator:
Parola:
login
Am uitat parola

Ai o intrebare?
Comunitatea Copilul.ro
iti raspunde!

Raspunsuri la Intrebari Recente
alo? buna Ana sau Elena?
alo? buna Ana sau Elena?
De la iasmine
   Zodiacul floral

FLOAREA SOARELUI 
(1, 10, 19, 28)
MAC 
(6, 15, 24)
BUJORUL 
(2, 11, 20, 29)
ORHIDEEA  
(7, 16, 25)
PAPUCUL DOAMNEI  
(3, 12, 21, 30)
MARGARETA 
(8, 17, 26)
ALBASTREAUA 
(4, 13, 22, 31)
TRANDAFIRUL 
(9,18,27)
IRIS 
(5, 14, 23)
 

[Zodia precedenta - ALBASTREAUA] [Zodia urmatoare - MAC]
IRIS

(5, 14, 23)

Floarea care te reprezinta este irisul sau stanjenelul, iar caracteristica generala a acestei flori, deci si a ta este dinamismul si adaptabilitatea la orice mediu. In spiritul tau exista o puternica dorinta de a comunica si de a avea multi prieteni si aceasta tendinta se datoreaza si planetei Jupiter care iti guverneaza destinul.

Iti place mult sa calatoresti si te simti atrasa de tinuturi indepartate sau de cultura altor popoare. Ca femeie, esti gratioasa si plina de incredere in propriile calitati. Tinuta ar trebui sa fie inalta, cu picioare lungi, iar expresia ochilor mandra si decisa fara a fi trufasa.

Esti genul de femeie care va ramane frumoasa si plina de atractie un timp indelungat. Vei face tot ce este posibil pentru a-ti ingriji sanatatea si frumusetea, iar sportul si jocurile in aer liber te caracterizeaza. Este aproape o traditie pentru femeile iris sa faca cariera indiferent de conditia pe care o au in tinerete - vei face deci imposibilul pentru a te impune in ochii celorlalti si pentru a ajunge la autoritate.

Esti partenera ideala pentru convietuire, dar nu iti doresti foarte mult un camin atat timp cat esti preocupata cu problemele de ordin profesional. De regula, tu pui casatoria pe locul doi, dupa cariera, bineinteles, si preferi relatiile comode care sa nu-ti afecteze timpul pe care il mai ai liber. Iti doresti libertate deplina pentru ceea ce vrei sa faci si daca cineva va incerca vreodata sa te ingradeasca nu vei tolera, rupand in cele din urma relatia, oricare ar fi ea.

Multi barbati vor intra in raza de actiune a campului tau si multi dintre acestia vor pleca dezamagiti ca nu te-au cucerit pe deplin. Iubesti cu patima, dar te daruiesti numai cui crezi tu ca iti merita iubirea, dar nici acelui barbat nu ii vei oferi garantia adevaratelor sentimente pe care le nutresti pentru el; pentru ca irisul isi ascunde foarte bine sentimentele chiar daca este coplesit de dragoste ori durere.

Tactul si diplomatia cu care esti inzestrata iti permit sa iesi destul de repede dintr-o situatie neplacuta si chiar in propriul aventaj. Esti femeia diplomata activa care ar avea un real succes intr-o cariera diplomatica, manageriala sau juridica si foarte posibil ca te-ai indreptat deja catre una dintre aceste ramuri profesionale. Locuinta ta arata insa de parca te-ai muta, nu te ingrijesti foarte mult de aspectul interior pentru ca statul in casa te deprima.

Cu sanatatea nu vei avea probleme mari, dar atentie totusi la ficat care este mai sensibil sau la coloana vertebrala, zona in care pot aparea durerile lombare. Culoarea cu efect benefic asupra sanatatii tale este galbenul, pentru ficat si portocaliul pentru spate, cu rolul de ameliorare a durerilor. Daca vrei sa intalnesti barbatul visurilor tale atunci va trebui sa-l cauti printre cei nascuti in zilele de 9, 13 sau 17 si reusita va fi garantata. Ca metal aducator de sansa puteti purta cu incredere aurul, ca inel sau talisman la gat.


 
[Zodia precedenta - ALBASTREAUA] [Zodia urmatoare - MAC]


Content is comming here as you probably can see.Content is comming here as you probably can see.