Publicitate | Contact

Login
x
Utilizator:
Parola:
login
Am uitat parola

Ai o intrebare?
Comunitatea Copilul.ro
iti raspunde!

Raspunsuri la Intrebari Recente
alo? buna Ana sau Elena?
alo? buna Ana sau Elena?
De la iasmine
   Zodiacul chinezesc

CAINE TIGRU CAL 
MISTRET IEPURE MAIMUTA 
SOBOLAN DRAGON COCOS 
BIVOL SARPE CAPRA 

[Zodia precedenta - TIGRU] [Zodia urmatoare - DRAGON]
IEPURE

Anii: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035, 2047.

Numele chinezesc: Tu
Anotimpul: primavara
Luna: martie

Iepurele este un personaj plin de viata dar "asezat", calm si realist. Isi foloseste inteligenta pentru a-si crea un adapost dupa gustul lui, unde se izoleaza de tot ce nu suporta: dezordine, certuri, indiscretii, angoasa, zarva si ura. De aici si principalul lui defect: tendinta de a fugi la adapost de indata ce apare un conflict.

Este diplomat in societate: extrem de curtenitor si de o eleganta ce ii farmeca pe cei din jur. Stie sa asculte, iar ceilalti sunt gata sa ii impartaseasca secretele lor. Totusi, Iepurele considera ca fiecare trebuie sa-si rezolve singur problemele, si nu se amesteca in treburile celorlalti decat daca nu are incotro.

Sub blana moale si matasoasa a Iepurelui se ascunde o persoana calma, hotarata, care poate iesi din orice situatie. Efuziunile sentimentale si emotiile tumultoase il stingheresc. In situatii de criza, Iepurele adopta o atitudine logica si destul de detasata, care poate lasa impresia ca este indiferent sau cinic.

De fapt, aspiratia Iepurelui pentru liniste si pace este mai presus de toate. Ceea ce-si doreste este tihna unui loc care ii va tulbura cel mai putin lumea interioara: dupa reflectii indelungate, isi poate construi universul care i se potriveste cel mai bine. Estet si erudit, ii place sa se adanceasca in lecturi si sa petreaca serile in fata focului, in compania celor apropiati.
Zodia Iepure: bani, munca, afaceri
Datorita talentelor de negociator si mintii sale ascutite, Iepurele are, de regula, o ascensiune rapida in societate, chiar daca nu alearga dupa promovari. Are incredere in instinctele sale, poate "mirosi" o afacere buna si intra rapid in competitie. Cu putin noroc (care nu-i lipseste), restul e aproape o formalitate.

Iepurele nu prea este in elementul lui atunci cand trebuie sa se integreze intr-o echipa, dar este extrem de productiv daca lucreaza singur intr-un birou sau atelier. Datorita capacitatii sale de sinteza, este un excelent organizator si manager... al propriei munci. Cat despre colegi, nu ii place intotdeauna sa lucreze cot la cot cu ei, nici sa se implice in proiectele lor. Este extrem de independent si incearca sa dobandeasca o cat mai mare autonomie.

In general, Iepurele se descurca bine din punct de vedere financiar. Norocul lui, caci ii cam place sa duca un trai confortabil. Nu suporta sa fie luat pe nepregatite, asa ca pune bani deoparte in mod regulat si ii investeste in afaceri cu risc redus, care ii promit un viitor linistit. Probabil ca are conturi de economii, asigurare de viata etc., care ii vor asigura o batranete confortabila.

Prudenta Iepurelui merge mana in mana cu o chibzuinta inteleapta ce il scuteste de grija banilor si ii permite sa duca o viata confortabila, placuta.
Zodia Iepure: dragoste, relatii
Iepurele este o persoana de nadejde, pe care prietenii pot conta. In dragoste, prefera imbratisarile tandre si mangaierile in locul pasiunii infocate. Romantic din fire, sensibil si atent fata de partener, Iepurele stie cum sa se faca dorit prin bunatate si sarm.

Daca ar fi dupa el, ar petrece serile in doi, la lumina lumanarilor, si weekend-urile la Venetia. Este fericit alaturi de cineva bland, care nu este nici posesiv, nici gelos, nici impulsiv.

Pentru a-l atrage, trebuie sa fii cultivat, romantic, tandru si manierat.
Ascendent in zodia Iepure
In zodiacul chinezesc, ca si in cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc imparte fiecare zi in 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Iepurelui sunt: 05:00 ? 07:00. Toti cei nascuti in orele Iepurelui au Ascendentul in zodia Iepurelui.

Ascendentul in zodia Iepurelui il face pe nativ sa fie mai moderat. De asemenea, nativul cu Ascendent in zodia Iepurelui este o persoana reflexiva, calma si discreta.

Ascendentul in zodia Iepurelui are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Sobolan, Dragon, Maimuta, Cocos.
Compatibilitatile zodiei Iepure
Iepurele se intelege foarte bine cu Oaia si Mistretul. Cu Cocosul nu are absolut nimic in comun.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Iepurelui cu fiecare zodie in parte:
Compatibilitate zodii Iepure - Sobolan:
Nu se potrivesc deloc. Sobolanului, care se da in vant dupa aventura, i se pare ca Iepurele nu are pic de vlaga si spontaneitate. Nu vorbesc aceeasi limba.


Compatibilitate zodii Iepure - Bivol:
Iepurele si Bivolul sunt prea molateci pentru ca o eventuala relatie de afaceri sa aiba sanse, dar pot avea o casnicie armonioasa si tihnita.


Compatibilitate zodii Iepure - Tigru:
Diferentele dintre Iepure si Tigru nu fac decat sa se manifeste ca o complementaritate benefica, din care amandoi au de castigat.


Compatibilitate zodii Iepure - Iepure:
O relatie intre doua persoane afectuoase, cultivate si manierate. Doi Iepuri vor avea, pur si simplu, o convietuire armonioasa.


Compatibilitate zodii Iepure - Dragon:
Iepurele si Dragonul au o singura sansa de convietuire: compromisul. Daca amandoi invata sa lase de la ei, vor descoperi ca se pot completa reciproc. Daca nu, diferentele dintre ei vor conduce la conflicte si despartire.


Compatibilitate zodii Iepure - Sarpe:
Intre Iepure si Sarpe, totul incepe de la sex. Si la sex ramane. Dar nu oricum, ci cu arta si rafinament...


Compatibilitate zodii Iepure - Cal:
O relatie dificila, dar nu imposibila. In ciuda conflictelor inerente, Iepurele si Calul pot ajunge sa se inteleaga si sa convietuiasca.


Compatibilitate zodii Iepure - Capra:
O iubire totala, asa cum a fost lasata de la Dumnezeu. Daca mai punem la socoteala ca Iepurele si Capra au aceleasi teluri in viata, se respecta si se inteleg reciproc, devine clar ca vor avea o convietuire ideala.


Compatibilitate zodii Iepure - Maimuta:
Cand se combina un Iepure si o Maimuta, unul dintre ei va sfarsi in lacrimi - si nu Maimuta va fi aceea...


Compatibilitate zodii Iepure - Cocos:
Total opusi din toate punctele de vedere, Iepurele si Cocosul nu au absolut nici un temei pe care sa intemeieze o relatie.


Compatibilitate zodii Iepure - Caine:
O relatie deosebit de stabila. Iepurele si Cainele pot avea o viata plina de bucurii impreuna.


Compatibilitate zodii Iepure - Mistret:
Iepurele si Mistretul sunt sortiti unul celuilalt. Vor avea o convietuire plina de tandrete, buna dispozitie si tihna. Iubirea lor va fi trainica.


 
[Zodia precedenta - TIGRU] [Zodia urmatoare - DRAGON]


Content is comming here as you probably can see.Content is comming here as you probably can see.