Publicitate | Contact

Login
x
Utilizator:
Parola:
login
Am uitat parola

Ai o intrebare?
Comunitatea Copilul.ro
iti raspunde!

Raspunsuri la Intrebari Recente
alo? buna Ana sau Elena?
alo? buna Ana sau Elena?
De la iasmine
   Zodiacul chinezesc

CAINE TIGRU CAL 
MISTRET IEPURE MAIMUTA 
SOBOLAN DRAGON COCOS 
BIVOL SARPE CAPRA 

[Zodia precedenta - TIGRU] [Zodia urmatoare - DRAGON]
IEPURE

Anii: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035, 2047.

Numele chinezesc: Tu
Anotimpul: primavara
Luna: martie

Iepurele este un personaj plin de viata dar "asezat", calm si realist. Îsi foloseste inteligenta pentru a-si crea un adapost dupa gustul lui, unde se izoleaza de tot ce nu suporta: dezordine, certuri, indiscretii, angoasa, zarva si ura. De aici si principalul lui defect: tendinta de a fugi la adapost de îndata ce apare un conflict.

Este diplomat în societate: extrem de curtenitor si de o eleganta ce îi farmeca pe cei din jur. Stie sa asculte, iar ceilalti sunt gata sa îi împartaseasca secretele lor. Totusi, Iepurele considera ca fiecare trebuie sa-si rezolve singur problemele, si nu se amesteca în treburile celorlalti decât daca nu are încotro.

Sub blana moale si matasoasa a Iepurelui se ascunde o persoana calma, hotarâta, care poate iesi din orice situatie. Efuziunile sentimentale si emotiile tumultoase îl stingheresc. În situatii de criza, Iepurele adopta o atitudine logica si destul de detasata, care poate lasa impresia ca este indiferent sau cinic.

De fapt, aspiratia Iepurelui pentru liniste si pace este mai presus de toate. Ceea ce-si doreste este tihna unui loc care îi va tulbura cel mai putin lumea interioara: dupa reflectii îndelungate, îsi poate construi universul care i se potriveste cel mai bine. Estet si erudit, îi place sa se adânceasca în lecturi si sa petreaca serile în fata focului, în compania celor apropiati.
Zodia Iepure: bani, munca, afaceri
Datorita talentelor de negociator si mintii sale ascutite, Iepurele are, de regula, o ascensiune rapida în societate, chiar daca nu alearga dupa promovari. Are încredere în instinctele sale, poate "mirosi" o afacere buna si intra rapid în competitie. Cu putin noroc (care nu-i lipseste), restul e aproape o formalitate.

Iepurele nu prea este în elementul lui atunci când trebuie sa se integreze într-o echipa, dar este extrem de productiv daca lucreaza singur într-un birou sau atelier. Datorita capacitatii sale de sinteza, este un excelent organizator si manager... al propriei munci. Cât despre colegi, nu îi place întotdeauna sa lucreze cot la cot cu ei, nici sa se implice în proiectele lor. Este extrem de independent si încearca sa dobândeasca o cât mai mare autonomie.

În general, Iepurele se descurca bine din punct de vedere financiar. Norocul lui, caci îi cam place sa duca un trai confortabil. Nu suporta sa fie luat pe nepregatite, asa ca pune bani deoparte în mod regulat si îi investeste în afaceri cu risc redus, care îi promit un viitor linistit. Probabil ca are conturi de economii, asigurare de viata etc., care îi vor asigura o batrânete confortabila.

Prudenta Iepurelui merge mâna în mâna cu o chibzuinta înteleapta ce îl scuteste de grija banilor si îi permite sa duca o viata confortabila, placuta.
Zodia Iepure: dragoste, relatii
Iepurele este o persoana de nadejde, pe care prietenii pot conta. În dragoste, prefera îmbratisarile tandre si mângâierile în locul pasiunii înfocate. Romantic din fire, sensibil si atent fata de partener, Iepurele stie cum sa se faca dorit prin bunatate si sarm.

Daca ar fi dupa el, ar petrece serile în doi, la lumina lumânarilor, si weekend-urile la Venetia. Este fericit alaturi de cineva blând, care nu este nici posesiv, nici gelos, nici impulsiv.

Pentru a-l atrage, trebuie sa fii cultivat, romantic, tandru si manierat.
Ascendent in zodia Iepure
În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Iepurelui sunt: 05:00 – 07:00. Toti cei nascuti în orele Iepurelui au Ascendentul în zodia Iepurelui.

Ascendentul în zodia Iepurelui îl face pe nativ sa fie mai moderat. De asemenea, nativul cu Ascendent în zodia Iepurelui este o persoana reflexiva, calma si discreta.

Ascendentul în zodia Iepurelui are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Sobolan, Dragon, Maimuta, Cocos.
Compatibilitatile zodiei Iepure
Iepurele se întelege foarte bine cu Oaia si Mistretul. Cu Cocosul nu are absolut nimic în comun.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Iepurelui cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate zodii Iepure - Sobolan:
Nu se potrivesc deloc. Sobolanului, care se da în vânt dupa aventura, i se pare ca Iepurele nu are pic de vlaga si spontaneitate. Nu vorbesc aceeasi limba.


Compatibilitate zodii Iepure - Bivol:
Iepurele si Bivolul sunt prea molateci pentru ca o eventuala relatie de afaceri sa aiba sanse, dar pot avea o casnicie armonioasa si tihnita.


Compatibilitate zodii Iepure - Tigru:
Diferentele dintre Iepure si Tigru nu fac decât sa se manifeste ca o complementaritate benefica, din care amândoi au de câstigat.


Compatibilitate zodii Iepure - Iepure:
O relatie între doua persoane afectuoase, cultivate si manierate. Doi Iepuri vor avea, pur si simplu, o convietuire armonioasa.


Compatibilitate zodii Iepure - Dragon:
Iepurele si Dragonul au o singura sansa de convietuire: compromisul. Daca amândoi învata sa lase de la ei, vor descoperi ca se pot completa reciproc. Daca nu, diferentele dintre ei vor conduce la conflicte si despartire.


Compatibilitate zodii Iepure - Sarpe:
Între Iepure si Sarpe, totul începe de la sex. Si la sex ramâne. Dar nu oricum, ci cu arta si rafinament...


Compatibilitate zodii Iepure - Cal:
O relatie dificila, dar nu imposibila. În ciuda conflictelor inerente, Iepurele si Calul pot ajunge sa se înteleaga si sa convietuiasca.


Compatibilitate zodii Iepure - Capra:
O iubire totala, asa cum a fost lasata de la Dumnezeu. Daca mai punem la socoteala ca Iepurele si Capra au aceleasi teluri în viata, se respecta si se înteleg reciproc, devine clar ca vor avea o convietuire ideala.


Compatibilitate zodii Iepure - Maimuta:
Când se combina un Iepure si o Maimuta, unul dintre ei va sfârsi în lacrimi - si nu Maimuta va fi aceea...


Compatibilitate zodii Iepure - Cocos:
Total opusi din toate punctele de vedere, Iepurele si Cocosul nu au absolut nici un temei pe care sa întemeieze o relatie.


Compatibilitate zodii Iepure - Caine:
O relatie deosebit de stabila. Iepurele si Cainele pot avea o viata plina de bucurii împreuna.


Compatibilitate zodii Iepure - Mistret:
Iepurele si Mistretul sunt sortiti unul celuilalt. Vor avea o convietuire plina de tandrete, buna dispozitie si tihna. Iubirea lor va fi trainica.


 
[Zodia precedenta - TIGRU] [Zodia urmatoare - DRAGON]


Content is comming here as you probably can see.Content is comming here as you probably can see.