Ursu Prun, pentru oase puternice

/ / Modificat: 2017-07-03
Ursu Prun, pentru oase puternice

Prunele se numara printre cele mai delicioase fructe si sunt foarte bune prietene cu sistemul digestiv. Prunele sunt bogate in fibre, lucru care le face sa fie recomandate copiilor cu un tranzit intestinal lent si care sunt frecvent constipati. Insa dincolo de aceste proprietati, prunele sunt o sursa bogata in vitaminele A, C si complexul B si minerale precum calciu, fier si magneziu. Aceste fructe combat anemia, protejeaza sistemul nervos central si previn obezitatea.

In schema de mai jos iti prezentam, mai exact, ce contin prunele, cum sa le alegi la cumparaturi, cum sa le pregatesti si cu ce alte alimente le poti asocia astfel incat copilul sa se bucure din plin de nutrientii din aceste fructe. In plus, pentru a-ti fi mai usor sa le introduci in meniul celui mic, ti-am pregatit o poveste despre Ursu Prun, eroul puternic si imbatabil care cu siguranta ii va cuceri pe copii. El face parte din trupa Vita Force 2, o campanie initiata de Penny Market.

pruna_infografic_Ursu_Prun

In perioada 3 mai - 25 iulie 2017, fa-ti cumparaturile de la Penny Market, aduna puncte si colectioneaza toate cele 8 plusuri cu recruti din armata legumelor: Ursu Prun, Lin Min Telin, Rapida Conopida, Colonel Ridichel, AnaGlas, Limon Spion, Doc Leac si Fruntas Pepenas.

Acum gasesti povestea Ursului Prun si a celorlalti 7 recruti in aplicatia pentru copii Povesti. Ascult-o alaturi de copilul tau, pentru a-l invata despre importanta consumului de fructe si legume. Descarca acum aplicatia Povesti din App Store sau Google Play.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Prune Vita force 2

Articole recomandate

Citeste si despre