Rapida Conopida, pentru un creier sanatos

/ / Modificat: 2017-07-03
Rapida Conopida, pentru un creier sanatos

Conopida este o leguma care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia noastra de zi cu zi, in special din cea a copiilor. Conopida este considerata a fi o leguma unica, intrucat contine o concentratie mare de nutrienti si este bogata in antioxidanti, vitamina C si fitonutrienti, esentiale pentru buna dezvoltare si crestere a copilului.

Deoarece conopida nu este tocmai cel mai gustos aliment din lume, cu siguranta iti este destul de greu sa o incluzi in meniul copilului. Noi, insa, am gasit cateva modalitati ingenioase care sa iti usureze munca in incercarea ta de a-ti hrani copilul sanatos.  Iti aratam cum sa alegi conopida la cumparaturi, cum sa o prepari si cu ce alte alimente o poti asocia astfel incat sa ii fie mai usor copilului sa o accepte mai usor.

In plus, ti-am pregatit si o poveste scurta, in care eroul principal este chiar conopida pe care tot incerci sa o introduce in alimentatia celui mic! Asadar, fa-i cunostinta cu Rapida Conopida, isteata grupului Vita Force 2, o campanie lansata de Penny Market!

conopida_infografic_Rapida_Conopida

In perioada 3 mai - 25 iulie 2017, fa-ti cumparaturile de la Penny Market, aduna puncte si colectioneaza toate cele 8 plusuri cu recruti din armata legumelor: Rapida Conopida, Colonel Ridichel, Lin Min Telin, AnaGlas, Limon Spion, Doc Leac, Ursu Prun si Fruntas Pepenas.

Acum gasesti povestea lui Rapida Conopida si a celorlalti 7 recruti in aplicatia pentru copii Povesti. Ascult-o alaturi de copilul tau, pentru a-l invata despre importanta consumului de fructe si legume. Descarca acum aplicatia Povesti din App Store sau Google Play.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Conopida Retete conopida Vita force 2 Activitate creier sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre