Lin Min Telin, pentru dinti albi si sanatosi

/ / Modificat: 2017-07-03
Lin Min Telin, pentru dinti albi si sanatosi

Telina este una dintre cele mai parfumate si gustoase legume radacinoase, dar mai ales foarte sanatoase! Telina este considerata una dintre cele mai sanatoase si hranitoare alimente, fiind bogata in aminoacizi esentiali. Protejeaza vederea, combate afectiunile cardiace, calmeaza durerile, imbunatateste functiile rinichilor si confera energie. Chiar si cu atatea beneficii, introducerea sa in alimentatia copilului se poate transforma intr-o aventura pe cinste!

Insa, daca o alegi corect din piata sau supermarketuri si stii cum sa o prepari si cu ce alte alimente o poti asocia, telina se poate transforma intr-un aliment preferat de copii. Noi iti venim in ajutor in acest sens, cu infograficul de mai jos! In plus, ti-am pregatit o scurta poveste in care personaj principal este Lin Min Telin, telina care ii transforma pe cei mici in eroi puternici! Descopera personajul si pe prietenii sai in noua campanie Vita Force 2 de la Penny Market.

telina_infografic_Lin_Min_Telin

In perioada 3 mai - 25 iulie 2017, fa-ti cumparaturile de la Penny Market, aduna puncte si colectioneaza toate cele 8 plusuri cu recruti din armata legumelor: Lin Min Telin, Rapida Conopida, Colonel Ridichel, AnaGlas, Limon Spion, Doc Leac, Ursu Prun si Fruntas Pepenas.

Acum gasesti povestea lui Lin Min Telin si a celorlalti 7 recruti in aplicatia pentru copii Povesti. Ascult-o alaturi de copilul tau, pentru a-l invata despre importanta consumului de fructe si legume. Descarca acum aplicatia Povesti din App Store sau Google Play.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Retete telina Vita force 2

Articole recomandate

Citeste si despre