Cum se intelege copilul Taur cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-25
Cum se intelege copilul Taur cu fratii din fiecare zodie

Copilul nascut in zodia Taurului este puternic, autoritar, dar destul de incapatanat, "calitati" care nu sunt intotdeauna pe placul celor din jur. Va reusi Taurasul cel voinic sa se inteleaga cu semnele ceva mai sensibile si vulnerabile ale zodiacului? Afla cum decurg relatiile dintre copilul Taur cu fratii din celelalte zodii!

Compatibilitatea fratilor Taur - Berbec

Chiar daca sunt personalitati total diferite, fratii Berbec si Taur au toate sansele sa dezvolte o relatie frumoasa si armonioasa. In ciuda faptului ca Taurul este mai ambitios si perseverent din fire, in timp ce Berbecul este ceva mai delasator si imprastiat, cei doi frati pot invata o multime de lucruri unul de la celalalt si pot evolua frumos in sanul familiei tale.

Compatibilitatea fratilor Taur - Taur

Se da sau nu un razboi al cornitelor intre doi frati Taurasi? In ciuda faptului ca se inteleg bine atunci cand colaboreaza la proiecte comune, devin foarte autoritari si agresivi cand unul incearca sa acapareze jucariile sau lucrurile celuilalt.

Ambii copii sunt posesivi si au nevoie sa isi protejeze in permanenta teritoriul. Urasc atunci cineva le invadeaza spatiul personal. Manifesta ceva dificultati la capitolul darnicie sau generozitate, insa prin puterea exemplului si povesti de succes, vei reusi sa-ti faci copiii sa-si imparta si daruiasca lucrurile cu mai mult entuziasm.

Compatibilitatea fratilor Taur - Gemeni

Intre Gemeni si Taur nu se va naste doar o relatie armonioasa de fraternitate, ci si de prietenie, intrucat se vor completa tot timpul unul pe celalalt. Conflictele dintre ei vor fi putine si foarte rar presarate cu agresiuni fizice. Disputele vor fi solutionate mai degraba pe cale pasnica, prin comunicare directa si deschisa.

Compatibilitatea fratilor Taur - Rac

Taurul si Racul impartasesc calitati si personalitati asemanatoare, ceea ce-i va ajuta sa construiasca o relatie frumoasa. Ambele zodii sunt protectoare si dispuse sa imparta lucruri si idei. Cu toate acestea, Racul, mai sensibil din fire, va fi mai des si mai usor ranit de autoritarul Taur.

Este nevoie sa-i acorzi mai multa atentie Racusorului si sa domolesti tendinta Taurului de dominatie si putere, daca vrei ca cei doi copii sa coexiste armonios in aceeasi casa.

Compatibilitatea fratilor Taur - Leu

  Leul si Taurul sunt doua personalitati puternice, care au sanse sa se inteleaga foarte bine, atat timp cat ai grija sa nu faci diferente intre ei.

Niciunul dintre cei doi frati nu trebuie sa se simta subapreciat sau mai putin iubit de tine si de ceilalti, intrucat vor aparea conflictele, sentimentele de invidie si gelozia care vor distruge armonia dintre cei doi copii.

Compatibilitatea fratilor Taur - Fecioara

Desi exista diferente majore intre felul de a fi al Leului si al Taurului, astrele le prevestesc sanse mari de intelegere si de consolidare a unei relatii frumoase de prietenie si respect. Ambii nativi impartasesc o viziune pragmatica asupra vietii.

Vor exista insa si multe momente conflictuale intre ei, pe care trebuie sa le controlezi cu intelepciune, pentru a nu degenera in violente fizice, care vor accentua disensiunile si vor afecta relatia dintre fratiori.

Compatibilitatea fratilor Taur - Balanta

Taurul si Balanta iti pun de multe ori la incercare abilitatile parentale si rabdarea, insa in majoritatea situatiilor, relatia dintre acesti frati este armonioasa si interesanta. Ambele zodii sunt destul de comode si le place sa se multumeasca cu ceea ce au, fara a da din coate pentru a obtine lucruri noi.

Vei fi nevoita sa lucrezi mai mult cu ei la capitolul ambitie, initiativa si perseverenta, pentru ca cei mici sa reuseasca lucruri frumoase in viata si sa aiba parte de experiente memorabile, utile in dezvoltarea lor.

Compatibilitatea fratilor Taur - Scorpion

  Taurul si Scorpionul sunt considerate cele mai invcapatanate semne ale zodiacului, insa in ciuda acestor "calitati", previziunile asupra relatiei lor fraternale sunt pozitive. Sunt compatibili si reusesc sa faca lucruri frumoase impreuna, devenind parteneri de succes in tot ce isi propun.

Vor iesi scantei intre ei doar atunci cand incapatanarea unuia va iesi la iveala mai mult decat de obicei. In rest, vor reusi sa se inteleaga destul de bine.

Compatibilitatea fratilor Taur - Sagetator

Certurile dintre Taur si Sagetator vor fi la "cutite", dar din fericire, vor fi relativ putine la numar. Nu este cea mai reusita pereche de frati, insa cu multa rabdare si perseverenta, vei reusi sa aduci relatia lor pe calea cea buna a prieteniei si armoniei.

Compatibilitatea fratilor Taur - Capricorn

Taurul si Capricornul fac o echipa puternica impreuna si se completeaza unul pe celalalt in moduri inimaginabile. Nici ca nu puteai avea o pereche de copii mai reusita! Nu va trebui sa lucrezi foarte mult la consolidarea relatiei dintre ei, intrucat lucrurile vor evolua de la sine, in mod natural.

Taurul este mai rabdator si tolerant decat Capricornul, cedand mai usor in fata presiunilor si conflictelor, ceea ce ii ajuta sa treaca mai usor peste probleme.

Compatibilitatea fratilor Taur - Varsator

Chiar daca multi au impresia ca Taurul si Varsatorul nu au nimic in comun, cele doua zodii sunt compatibile. Taurul are o gandire logica, practica, in timp ce Varsatorul este un vizionar si idealist din fire, ceea ce va crea o potrivire ciudata intre ei.

Conflictele vor fi reduse cantitativ, datorita faptului ca Taurul va prelua intotdeaua rolul de lider in proiecte si activitati, in timp ce Varsatorul va fi responsabil cu ideile creative si solutiile interesante, de unde se va lega o colaborare frumoasa intre ei, pe parcursul copilariei.

Compatibilitatea fratilor Taur - Pesti

Taurul si Pestii au toate premisele unei relatii apropiate si de succes, intrucat ambii sunt calmi si rabdatori. Nu sunt genul de copii batausi, aflati mereu in miezul tuturor problemelor. Cu toate acestea, in timp ce Taurul traseaza limite clare in ceea ce priveste invadarea spatiului personal, Pestele nu cunoaste astfel de bariere.

Este mai deschis si dispus sa impartaseasca, dar si sa primeasca la randul lui ceea ce considera ca merita. In momentul in care Taurul, mai dominator din fire, isi scoate cornitele si impunge Pestisorul, este posibil sa apara conflictele. O educatie si disciplinata bazata pe limite, reguli si pedepse va ajuta cei doi frati sa se inteleaga si sa ocoleasca cat mai multe dintre conflicte.

Copiii tai ce zodie sunt? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre