Cum se intelege copilul Berbec cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-25
Cum se intelege copilul Berbec cu fratii din fiecare zodie

Berbecul este un copil incapatanat si ambitios, care lupta pana la capat pentru a-si atinge scopurile. In plus, este foarte activ si dornic de cunoastere. Vor reusi oare celelalte zodii sa tina pasul cu el? Descopera cum se intelege copilul Berbec cu fratii din celelalte semne zodiacale!

Compatibilitatea fratilor Berbec - Berbec

Daca toti copiii familiei tale stau sub semnul Berbecului, afla ca exista sanse foarte mari ca relatia dintre ei sa se consolideze armonios, in mod natural, fara eforturi. In principiu, fratii din zodia Berbecului se inteleg bine, insa putinele dati in care se cearta se pot sfarsi cu violente si agresiuni fizice. Este indicat sa fii mereu cu ochii pe ei si sa temperezi conflictele dintre acestia inainte de a escalada.  

Compatibilitatea fratilor Berbec -Taur

In relatia dintre fratii Taur si Berbec ies adesea scantei, din cauza temperamentelor total diferite ale celor doua semne zodiacale. Taurul este mai delasator din fire si are tendinta de a se aventura in proiecte si activitati diverse, fara a duce la bun sfarsit vreunul, in timp ce Berbecul este consecvent si ii place sa finalizeze ceea ce incepe. Din toate aceste conflicte si imbufniri intre cele doua zodii, pot iesi insa si lucruri bune, intrucat copiii se pot ajuta reciproc si pot invata o multime de lucruri dragute impreuna.  

Compatibilitatea fratilor Berbec - Gemeni

Berbecii si Gemenii nu sunt foarte compatibili ca frati si nu au foarte multe lucruri in comun, dar pot convietui armonios in aceeasi casa. In timp ce atuul Berbecului este sportivitatea sau forta fizica, cel al nativului din zodia Gemeni este logoreea sau puterea cuvintelor. Cu toate acestea, sunt protectori unul cu altul si se ajuta reciproc, la nevoie.

Compatibilitatea fratilor Berbec - Rac

Berbecul si Racul sunt zodii incompatibile din multe puncte de vedere. Cu greu isi gasesc puncte si activitati comune de interes. Este mai indicat sa-i incurajezi sa dezvolte relatii de prietenie cu prichindei din alte zodii, decat sa insisti asupra relatiei dintre cei doi. Atat timp cat vor avea anturaje separate si-si vor concentra atentia asupra persoanelor cu care se inteleg, conflictele dintre ei vor fi mai rare. Cele mai multe conflicte apar din cauza temperamentului coleric si manipulator al Berbecului, care are tendinta de a rani usor sensibilul Rac.

Compatibilitatea fratilor Berbec - Leu

Berbecul si Leul sunt firi si personalitati foarte similare, lucruri care avantajeaza consolidarea unei relatii armonioase intre cei doi frati. Le plac aproximativ aceleasi lucruri si activitati, devenind tovarasi de joaca foarte apropiati si se dezvolta impreuna in aceeasi directie. Cu toate acestea, ambii nativi sunt ambitiosi si foarte posesivi cu lucrurile si spatiul lor personal, lucru care poate conduce la conflicte. Este important ca fratii sa invete sa-si imparta lucrurile si sa-si respecte spatiul privat, astfel incat sa convietuiasca armonios in aceeasi casa.  

Compatibilitatea fratilor Berbec - Fecioara

  Berbecul si Fecioara fac un "cuplu" minunat impreuna, fiind afectuosi, darnici si generosi unul cu altul. Se protejeaza reciproc si se inteleg in mod natural, fara prea multe eforturi. Cu toate acestea, exista preferinte si pasiuni diferite ale celor doua semne zodiacale. Berbecul prefera jocurile active, sportul, in timp ce Fecioara se concentreaza mai mult asupra lecturii si activitatilor linistite si migaloase, care necesita perspicacitate. Insa este o relatie frumoasa intre cei doi frati, in care fiecare are de invatat de la celalalt.

Compatibilitatea fratilor Berbec - Balanta

Berbecul si Balanta reusesc sa coopereze impreuna spre atingerea scopurilor comune, insa ca firi si personalitate, sunt diferite precum sarea si piperul. De cele mai multe ori, copiii celor doua zodii par sa vorbeasca in limbi total diferite. Insa cand vine vorba de proiecte comune, sunt "parteneri" foarte buni, intrucat Fecioara este mai perspicace si tacticoasa, in timp ce Berbecul este mai indraznet si intuitiv, toate aceste trasaturi fiind necesare pentru atingerea scopurilor.

Compatibilitatea fratilor Berbec - Scorpion

Fratii din zodia Berbec si Scorpion au tendinta de a se "impunge" adesea in tot ceea ce intreprind impreuna, din cauza faptului ca ambii au personalitati puternice si sunt dornici sa se afirme. Insa o fac in moduri diferite, Berbecul fiind mai agresiv si direct, iar Scorpionul mai viclean, intrucat se foloseste de tertipuri si nu se sfieste sa triseze doar pentru a-si atinge scopurile. Cu toate acestea, pot forma impreuna o echipa puternica, daca ai grija sa-i incurajezi sa se respecte si sa-si poarte de grija unul celuilalt.

Compatibilitatea fratilor Berbec - Sagetator

Cu personalitati puternice si, de cele mai multe ori, incapatanati, copiii din zodiile Berbec si Sagetator pot forma o echipa reusita impreuna. Va exista o competitie mare intre ei in mai tot ce intreprind impreuna, insa nu este un lucru rau. Poate fi motivational pana la un punct, daca ai grija sa mentii competitia in limite normale, fara conflicte sau scandaluri intre ei.

Compatibilitatea fratilor Berbec - Capricorn

Desi sunt firi diferite si nu reusesc sa ajunga la consensuri, copiii din Berbec si Capricorn au o relatie de fraternitate innascuta si foarte puternica, care-i mentine uniti si foarte apropiati. Capricornul este organizat si planificat si are o privire de ansamblu asupra lucrurilor, in timp ce Berbecul reuseste ce isi propune asumandu-si foarte multe riscuri. Conflictele sunt prezente in relatia dintre cei doi si sunt cu greu depasite, intrucat ambii tin la suparare si sunt orgoliosi.

Compatibilitatea fratilor Berbec - Varsator

Relatia dintre Varsator si Berbec este foarte interesanta si presarata cu o multime de momente interesante, dar este supusa si multiplelor incercari. Amandoi sunt incapatanati, au personalitati de lideri si tendinta de a se depasi unul pe celelalt, ceea ce poate conduce la o multime de certuri si probleme. Cu toate acestea, se ajuta reciproc si sunt protectori unul cu altul, asa cum sta cel mai bine unor fratiori.

Compatibilitatea fratilor Berbec - Pesti

Relatia dintre Berbec si Pesti este destul de contradictorie si greu de consolidat, intrucat sunt firi diferite. Copilul Pesti este sensibil, dar dezordonat si imprastiat, in timp ce fratiorul Berbec este indraznet si organizat. Sunt caracteristici care declanseaza multe conflicte intre ei, insa atat timp cat ii inveti sa coopereze intre ei sa invete unul de la celalalt, se poate naste o relatie frumoasa.

Cum ti se pare relatia dintre copiii tai din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre