Cum se intelege copilul Balanta cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-25
Cum se intelege copilul Balanta cu fratii din fiecare zodie

Balanta este o fire vesele, diplomata, care se face placuta usor in orice anturaj. Insa indecizia care o caracterizeaza ar putea deveni adesea "marul discordiei" in relatia cu alte semne ale zodiacului! Iata cum se intelege copilul Balanta cu fratii din celelalte zodii!

Compatibilitatea fratilor Balanta - Berbec

Desi astrele avertizeaza ca pusi in aceeasi incapere, Balanta si Berbecul sunt precum soarecele si pisica, exista sanse ca pe termen lung sa se dezvolte o relatie frumoasa si prieteneasca intre ei.

Divergentele fraternale vor aparea din preocuparile diferite pe care le au, dar si din faptul ca trasaturile lor de personalitate nu sunt cele mai compatibile. Important este sa-i observi cu atentie si sa le descoperi punctele si interesele comune, astfel incat sa pastrezi armonia in relatia lor.

Compatibilitatea fratilor Balanta - Taur

Taurul si Balanta fac una dintre cele mai interesante perechi de frati ale zodiacului. Sa cresti frati in aceste zodii va fi o provocare destul de covarsitoare, intrucat ambele semne zodiacale sunt destul de delasatoare, imprastiate si incapatanate.

Vor iesi scantei in relatia dintre ei, insa daca depui suficient efort si rabdare in a-i ajuta sa coabiteze si sa se inteleaga reciproc, s-ar putea naste o relatie frumoasa de prietenie si respect intre ei.  

Compatibilitatea fratilor Balanta - Gemeni

Balanta si Gemenii sunt doua zodii inteligente, care vor gasi mereu interese comune, intrucat sunt dispusi sa se lanseze in orice fel de dezbateri. Ambii adora jocurile creative si isi gasesc intotdeauna cate o ocupatie. Plictiseala nu isi gaseste locul in relatia dintre cei doi frati, insa nici conflictele nu sunt chiar invizibile.

Balantele, mai sensibile din fire, nu se vor lansa in certuri si conflicte, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre Gemeni, care nu vor ezita sa-si irite si supere fratii, daca au ocazia. Conversatia este secretul stingerii conflictelor dintre ei, intrucat sunt oratori foarte buni.  

Compatibilitatea fratilor Balanta - Rac

Avand in vedere ca au trasaturi de personalitate diferite, Racul si Balanta ajung sa se inteleaga foarte bine si sa se completeze reciproc. Capacitatea crescuta a Racului de a asculta este o calitate apreciata de Balanta dornica de a-si spune mereu pasurile.

Nu sunt pasionati de aceleasi jocuri si activitati, ceea ce poate conduce la diverse conflicte intre ei. Lasa-i sa-si aleaga singuri activitatile in care vor sa se implice si pune-i laolalta doar la jocuri care stii ca sunt pe placul ambilor, pentru a evita conflictele.  

Compatibilitatea fratilor Balanta - Leu

Balanta si Leul sunt doua zodii destul de autoritare si incapatanate. Certurile, presarate adesea si cu violente fizice, sunt destul de frecvente intre cei doi frati. Provin din divergentele constante de opinie pe care le au.

Tocmai din aceste conflicte, copiii au posibilitatea de a invata o multime de lucruri utile in dezvoltarea lor. Extrage cate o morala sau lectie de viata din fiecare cearta a lor, astfel incat sa invete din greseli.

Compatibilitatea fratilor Balanta - Fecioara

Compatibilitea dintre Fecioara si Balanta face ca aceasta pereche de frati sa fie in dorintele tuturor parintilor care vor mai multi copii. Sunt cuminti, ascultatori, generosi si foarte ambitiosi. Ambitia de care dau dovada este si "samanta de scandal" in relatia lor. Fiecare dintre ei vrea sa iasa in evidenta si sa fie in centrul atentiei si nu suporta sa piarda unul in fata celuilalt. Vei avea de lucrat cu ei la capitolul tolerarea esecurilor.

Compatibilitatea fratilor Balanta - Balanta

Perechea de frati Balanta-Balanta este, poate, cel mai usor de crescut si ingrijit, intrucat nu au temperamente dificile sau personalitati incapatanate. Sunt doua zodii iubitoare, amabile si dornice sa faca lucruri cat mai frumoase impreuna.

Cu toate acestea, defectele celor doua zodii vor face dificila educatia si disciplinarea lor. Sunt uneori sfidatori, cam lenesi si indecisi. Cu toate acestea, nu exista probleme care nu se pot solutiona cu multa rabdare si cu un sistem disciplinar bine pus la punct.

Compatibilitatea fratilor Balanta - Scorpion

Relatia dintre fratii Scorpion si Balanta este linistita, frumoasa si constructiva, intrucat invata multe lucruri unul de la celalalt. Insa ca toti copiii, vor avea si ei momentele lor de "glorie", presarate cu certuri, conflicte si alte probleme, care, daca nu sunt atenuate la timp, pot escalada in scandaluri de proportii.  

Compatibilitatea fratilor Balanta - Sagetator

Curiozitatea este trasatura comuna care leaga si apropie Balanta si Sagetatorul. Insa personalitatile celor doua zodii raman distincte si greu de "impacat". Sagetatorul este mai coleric si exteriorizat din fire, iar certurile dintre el si fratele Balanta vor fi presarate cu o multime de accese de furie, tipete si gesticulatii. Balanta, in schimb, este mai indiferenta si stapana pe situatie. Nu se lasa coplesita sau atrasa in certuri atat de usor.

Compatibilitatea fratilor Balanta - Capricorn

Copiii Balanta si Capricorn sunt usor de crescut impreuna, intrucat vad lucrurile intr-un mod foarte asemanator. Imbratiseaza convingeri comune, ceea ce usureaza foarte mult cooperarea si interactiunile dintre ei.

Au talente diferite si pasiuni individuale, ceea ce inseamna ca nu va exista o foarte mare competitie intre ei si ca vor avea de invatat o multime de lucruri frumoase unul de la celalalt. Desi vor mai exista certuri intre ei, cei doi vor ajunge singuri la un compromis, fara ca situatiile conflictuale sa degenereze.

Compatibilitatea fratilor Balanta - Varsator

Balanta si Varsatorul impartasesc idealuri si pasiuni comune si se aventureaza in conversatii interesante inca din primii ani de viata, cand abia invata sa vorbeasca. Cu toate acestea, relatia lor este presarata de multiple certuri de-a lungul copilariei, in special din cauza Varsatorului, caruia nu-i place sa fie contrazis.

Are impresia ca are mereu dreptate si ca doar opiniile lui conteaza. Invata fratiorul Varsator sa fie mai deschis sau receptiv la idei noi si sa coopereze cu succes cu Balanta in proiectele comune in care se aventureaza.  

Compatibilitatea fratilor Balanta - Pesti

Frati Pesti si Balanta au o relatie speciala, bazata pe respect, incredere si ajutor reciproc, in orice fel de situatie. Relatia se dezvolta usor si armonios, intrucat au interese si pasiuni comune. Sunt activi, au o imaginatie bogata si sunt pasionati de jocuri creative, care le pune imaginatia la lucru.

Atunci cand se cearta, este bine sa ii lasi sa isi rezolve singuri disputele. Fii un observator subtil al conflictelor dintre ei. Este indicat sa intervii doar daca certurile tind sa degenereze.  

Copiii tai ce zodie sunt? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre