Cadouri de 1 Iunie pentru copii, in functie de zodie

/ / Modificat: 2014-05-21
Cadouri de 1 Iunie pentru copii, in functie de zodie

Cadoul de 1 Iunie pentru copil nu este intotdeauna o alegere usoara. Chiar daca esti invadata din toate partile de oferte, sugestii, sfaturi, nimic din ce iti iese in cale nu ti se pare potrivit sau deosebit pentru copilul tau. Trebuie sa stii ca micutul tau nu are nevoie sa fie impresionat, ci doar sa fie surprins placut de un cadou, cat de mic, care sa-i starneasca bucuria. Cum faci asta? Consultand astrele!

Berbec

Firea curioasa si exploratoare a berbecutului este perfecta pentru un cadou de tipul unui telescop astronomic in miniatura.

Telescopul ii satisface nu doar dorinta de explorare, ci si pe cea educativa, fiind mult mai dornic de a cunoaste si descoperi lucruri noi.

Enciclopediile, un microscop, o vizita la muzeu sau la gradina zoologica sunt alte cadouri potrivite pentru copilul tau in zodia Berbec.

Taur

Copilul Tauras este un artist innascut. Potrivit zodiacului, este una dintre zodiile care se apropie foarte repede de arte, in special de muzica si pictura.

Pentru a-i cultiva talentul si pasiunea, fa-i cadou de 1 Iunie o tablita educativa, care include mai multe piese cu ajutorul carora micutul sa invete secretele picturii si desenului.

Un sevalet insotit de acuarele, vopsele in ulei si pensule, cursuri de dans, teatru sau canto, orice cadou care tine de un domeniu artistic este potrivit pentru copilul tau in zodia Taur. Chiar si instrumentele muzicale, fie ele si de jucarie, vor reprezenta o mare bucurie pentru fiul sau fiica ta.

Gemeni

Firea strangatoare a Geamanului il transforma in cel mai infocat colectionar. Asadar, daca stii ca ii place sa colectioneze ceva, cumpara-i exemplare pentru a-i intregi colectia, iar daca nu, orienteaza-te spre seturi de constructie.

Jocurile lego sau papusi din aceeasi colectie cu ce are deja sunt alte idei binevenite pentru copilul tau nascut in zodia Gemeni.

Rac

Racul nu este un copil pretentios si orice cadou ii este pe plac. Este cel mai usor sa ii cumperi un cadou de 1 Iunie Racului - orice iti iese in cale este potrivit pentru el.

Daca nu a incercat inca, fa-i cunostinta cu un set de plastilina colorata si cu minunatiile care se pot construi din ele.

Vizitele la Gradina Botanica sau la muzeu, papusile, masinutele, toate vor fi pe placul copilului tau in zodia Rac, asa ca orice ai alege, mergi la sigur.

Leu

Pe cat de mandru si tantos este leul junglei, pe atat de sofisticat si pretentios este si prichindelul din zodia care-i poarta numele.

Copilul Leu nu se multumeste cu o jucarie ieftina sau o carte de colorat de 1 Iunie. Pretentiile lui sunt mult mai mari si vizeaza zona de lux a acestei piete.

Asadar, daca vrei sa il impresionezi, daruieste-i obiecte vintage, jucarii scumpe sau gadgeturi de ultima generatie: console de jocuri, tablete, bijuterii pentru copii, o bicicleta.

Fecioara

Fecioara nu este o fire complicata si pretentioasa, dar apreciaza cadourile de calitate si creative.

Este un copil pasionat de arta, in special de moda, dar si de papusi sub forma de printesa, asa cum este si modelul Barbie.

Jocurile care ii stimuleaza creativitatea si ii pun mintea la contributie, cartile de tipul enciclopediilor sunt idei potrivite de cadouri pentru copilul in zodia Fecioara.

Balanta

Chiar daca Balanta nu este o zodie cu multe mofturi, semnul zodiacal in care este nascut copilul tau iti "sopteste" ca acesta adora muzica si ca tare mult i-ar placea sa invete sa cante la un instrument.

Pana le va testa pe toate, ce ai zice sa il provoci sa cante la o mini-orga electronica? Sigur ca orice instrument muzical este la fel de potrivit.

Scorpion

Scorpionul adora lucrurile de calitate, obiectele vintage sau de colectie. O masinuta sau papusa de colectie va fi binevenita si foarte apreciata de cel mic.

Daca te tenteaza, poti opta si pentru un animal de companie pentru cel mic.

Sagetator

Mare pasionat de tot ce tine de muzica, copilul Sagetator va fi bucuros sa primeasca de Ziua Copilului o super chitara spaniola de lemn, cu care sa-si exerseze talentele muzicale.

Ii vor aduce bucurie si CD-urile cu muzica preferata sau orice device la care poate asculta muzica. La fel de bine poti opta pentru o pereche de casti de calitate.

Capricorn

Micutul Capricorn este o fire extrem de simpla si nepretentioasa. Iubeste arta, in special obiectele vintage, de colectie, dar nu s-ar supara sa primeasca si jocuri interesante, ceva mai deosebite, cum ar fi un joc de darts. Daca este si de colectie, reconditionat, micutul va fi extaziat.

Poti la fel de bine sa-i oferi niste dulciuri rafinate. Pana la urma ce copil nu se bucura de dulciuri?

Varsator

Copilul din zodia Varsator este intuitiv din fire si va aprecia intotdeauna cadourile care-i stimuleaza inteligenta si ii pun la incercare creativitatea si imaginatia.

Un joc de puzzle este o surpriza excelenta de 1 Iunie pentru copil. Provoaca-l sa isi "monteze" personajul preferat din desene animate sau ofera-i o pista cu masini, pe care sa o monteze singur.

Pesti

Copilul Pesti adora sa primeasca cadouase, indiferent de valoarea lor. Se multumeste cu orice, atat timp cat este surprins si primeste constant daruri.

Personajul sau preferat in miniatura il va impresiona foarte tare, la fel si orice papusica sau jucarie de plus.

Nu vei da gres nici cu cadourile ce tin de arta: sevalet, planse de colorat, trusa de lucru manual sau sistem karaoke.

Tu ce cadou ii iei copilului de 1 Iunie? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri copii 1 Iunie 1 Iunie copii Ziua copilului Activitati vara copii zodii

Articole recomandate

Citeste si despre