Crestere sanatoasa din primele zile de viata!

/ / Modificat: 2014-07-30
Crestere sanatoasa din primele zile de viata!

Crestere sanatoasa din primele zile de viata!

Calciul este cel mai raspandit mineral din organismul uman, fiind esential pentru dezvoltarea sanatoasa a copilului tau. Intr-un procent de 99%, calciul este responsabil de sanatatea oaselor si a dintilor micutului tau.

Ba mai mult de atat, calciul este raspunzator si de functionarea normala a muschilor, a sistemului nervos si a inimii bebelusului tau, iar lipsa acestuia poate avea urmari mult mai grave la cei mici decat la adulti.

Nou-nascutii au cel mai mult nevoie de calciu pentru formarea unui sistem osos puternic. Lipsa acestui mineral duce la deficiente de osificare, provocand rahitismul.

Alinan Calciu este un produs special creat pentru a fi administrat inca din primele zile de viata ale bebelusului. Fara zahar si cu un gust placut, Alinan Calciu va fi usor de acceptat de catre bebelusul tau, iar cu ajutorul seringii dozatoare (pe care o primesti cadou), administrarea va fi comoda, atat pentru tine, mamico, cat si pentru micutul tau.

Randamentul absorbtiei de calciu depinde de o serie de factori, printre care cel mai important fiind gradul si forma de dizolvare a calciului administrat. Alinan Calciu are in compozitie calciu ionic (provenit din calciu lactat si calciu gluconat), saruri organice care sunt foarte usor absorbabile.

Asa cum am vazut, calciul are un rol foarte important, insa uneori organismul bebelusului tau nu reuseste sa-l asimileze asa cum ti-ai fi dorit. Astfel, pentru absorbtia si fixarea calciului in oase, este bine sa ai in vedere pentru copilasul tau si un supliment de vitamina D3.

Alinan Vitamina D3 este creata special pentru a-i oferi bebelusului concentratia maxima din vitamina D3. Datorita α-tocoferolului din compozitie – un antioxidant ce potejeaza vitamina D impotriva oxidarii, vei putea administra Alinan Vitamina D3 pana la 12 luni de la prima deschidere.

Cu Alinan Calciu si Alinan Vitamina D3 ii asiguri copilului tau o crestere sanatoasa inca din primele zile de viata!

Afla mai multe informatii pe www.alinan.ro si pe pagina de Facebook Copii Fericiti Parinti Linistiti

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre