Top 6 marci de scaune auto pentru bebelusi

/ / Modificat: 2012-01-10
Top 6 marci de scaune auto pentru bebelusi

scaun_auto_bebelusi

Marcile scaunelor auto pentru bebelusi ofera nu numai preturi diferite, ci si calitate sau dotari variate care sa asigure o cat mai mare siguranta a bebelusului in transportul cu masina. Exista mai multe companii producatoare de astfel de scaune, fiecare cu calitatile si oferta lor. Afla care marci au inspirat cea mai mare incredere mamicilor!

Mamicile din comunitatea Copilul.ro, si nu numai, au dezbatut subiectul scaunelor de masina si au oferit sugestii de marci care le-au inspirat incredere si care s-au dovedit a fi sigure si practice.

1. Maxi Cosi

Acesta este de departe cea mai intalnita marca producatoare de scaune de bebelusi intalnita in relatarile mamicilor de pe forumuri. Ele s-au aratat multumite de calitatea lor si de felul in care asigura siguranta copilului in timpul mersului.


Doloro: "Noi folosim de la maxi cosi, suntem multumiti, un model care a fost cel mai rezistent la teste."

maxi_cosi_scaun_auto



2.
Chicco

Chicco este una dintre marcile in care mamicile au incredere deplina. In ciuda preturilor piperate la toate produsele, ele sustin ca producatorii ofera o calitate cu mult superioara altor marci. Ele sustin ca stau fara grija ca micutul lor va pati ceva din cauza unei defectiuni din fabricatie sau a unei calitati care lasa de dorit.

Chicco_Scaun_auto_Key

3. Graco

Graco este o alta firma producatoare de scaune care a capatat treptat, dar sigur notorietate in randul mamicilor. Criticile la adresa scaunelor sunt pozitive si mamicile sunt multumite de felul in care isi fac acestea treaba.

Graco_scaun_auto



4. Bertoni


Este o alta marca recomandata de mamici pentru piticul tau. Multe dintre ele sustin ca au fost atat de multumite de modelele lor incat au cumparat si pentru urmatorii copii aceeasi marca. Ofera siguranta si increderea ca micutul tau este protejat de pericole.

Bertoni_Scaun_auto_Grand

5. Bebe Confort

In ciuda pretului mai piperat pe care il expune aceasta marca la scaune de masina, mamicile sunt multumite de calitatea scaunelor de masina de la Bebe Confort.

Fluturas: "Eu am folosit scoica si am schimbat cu un scaun de la Bebe Confort cu sistem Isofix cum avem la masina... foarte bun, suntem multumiti de el chiar daca a fost cam scump, dar a meritat!"

Bebe_Confort_scaun_auto

6. Brevi

Brevi este o alta firma care ofera mamicilor siguranta si increderea ca micutul lor este lasat intr-un dispozitiv sigur cand merge cu masina. Mamicile subliniaza caracterul pragmatic al scaunelor acestei marci.

Vali Partene: "Eu folosesc un scaun de masina de la Brevi, tip scoica. Sunt foarte multumita de el si se poate scoate husa si spala la masina de spalat. Pana sa stam in scaunul de luat masa ii dadeam sa manance in scaunul de masina."

Siguranta bebelusului este prioritatea ta in orice situatie, dar mai ales in transportul cu masina. Scaunul de masina este cel care asigura securitatea si protectia copilului de accidente nedorite. Pana la un an micutii au nevoie de scaune tip scoica, iar apoi acestea pot fi schimbate cu unele pentru copiii cu greutate mai mare. In oricare dintre cele 2 cazuri, felul in care sunt construite, materialele, pretul si dotarile sunt cele care fac diferenta in alegerea parintilor.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Siguranta masina bebelusi Siguranta bebelusi Scaun de masina Sofer

Articole recomandate

Citeste si despre