Weewell, un nou brand de produse electronice pentru bebelusi in Romania!

/ / Modificat: 2013-11-28
Weewell, un nou brand de produse electronice pentru bebelusi in Romania!

Weewell este unul dintre liderii mondiali in domeniul electronicelor pentru copii si bebelusi, prin spectrul unic al produseor si inalta calitate a acestora. Radacinile succesului mondial al companiei se bazeaza pe cercetari extinse de laborator in dezvoltarea de produse inovatoare si de incredere cu precizia ingineriei germane.

In acest proces de dezvoltare, Weewell pune accentul pe cele mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste materialele si productia,  cum era si de asteptat de la vasta experienta in electronice a companiei. Produsele Weewell sunt proiectate prin combinarea ingineriei germane cu estetica frantuzeasca, totul pentru a usura viata mamelor. Tehnologia si dezvoltarea produselor sunt, de asemenea, hranite din anii lungi de experienta in Consumer Electronics.

Creat cu dragoste adevarata si sincera, atat pentru mama cat si pentru copil, Weewell este acum unul dintre cei mai populari producatori de electronice pentru copii din Europa! Fiecare produs este complet proiectat pentru a fi atat de inteligent si simplu! De la termometre pana la monitoare video de inalta calitate, gama de produse Weewell a fost creata in cooperare cu mame, medici si asistente medicale, si din nou testata de catre mame. Weeweel este prezent acum si pe piata din Romania, fiind distribuit in exclusivitate de Dot Com Investment SRL.

Ca parinti, ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii nostri. Sanatatea, siguranta si dezvoltarea armonioasa a copiilor ajung sa devina gandurile si dorintele noastre zilnice. De aceea, cand vine timpul pentru a alege un produs pentru ei, calitatea ar trebui sa fie criteriul principal de selectie.

Weewell este o marca premium, avand totodata preturi accesibile. Prezent pe 3 continente si peste 15 tari, Weewell vine cu o gama foarte variata de produse electronice pentru bebelusi si copii. Sunt incluse echipamente de securitate de tip video, interfon etc, produse de hranire precum sterilizatoare, incalzitoare, aparate de facut iaurt, roboti de bucatarie si multe altele. De asemenea, produsele pentru alaptare  cat si cele pentru sanatatea copilului (umidificatoare, ionizatoare, termometre, cantare etc.) vin in intampinarea tuturor nevoilor bebelusilor si copiilor dumneavoastra.

Produsele Weewell au fost prezentate cu mult succes la editia de toamna a Targului de copii Baby Boom. Incepand din aceasta toamna, produsele de puericultura marca Weewell pot fi gasite in magazinele de specialitate, cat si in magazinul online oficial al importatorului www.WonderBaby.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre