Produse pentru bebelusi de care orice parinte are nevoie

/ / Modificat: 2012-01-10
Produse pentru bebelusi de care orice parinte are nevoie

Mamicile au aflat, au cautat si au testat. Apoi au dat verdictul: exista cateva produse de ingrijire a bebelusului si pentru confortul mamicilor fara de care nu se poate supravietui atunci cand esti parinte. Iata-le!

In ingrijirea bebelusului exista o multime de produse de care parintii nu au nevoie, altele sunt optionale si tin de gustul si necesitatea fiecarui parinte, dar altele sunt esentiale si ofera parintilor un suport incredibil:

perna alaptatPernuta multifunctionala (alaptat, gravide si bebelus)

Exista modele de pernute speciale care sunt foarte practice. Pe langa faptul ca asigura confortul alaptatului, un somn linistit al gravidelor, ele pot fi si relaxante pentru  un nou-nascut.

Si perna ergonomica Relaxys are aceste functii, iar designul si forma, precum si materialele din care este realizata contribuie la rezultate excelente.

Pret: 146 lei

Hiphip.ro

maieu alaptatCamasa/Maieu alaptare

Meiurile sau camasa pentru alaptat este un inlocuitor de succes al sutienelor pentru alaptat. Acestea sunt create special pentru a permite alaptarea cu usurinta a bebelusului. Ele au un design extrem de feminin si modern, fiind dotate cu un sistem special care permite sustinerea sanilor mamei, dar si alaptarea rapida si comoda (prin sistemul de desfacere usor), oriunde s-ar afla.

Pret: 132 lei

Ladyshop.ro

sling bebeSling

Este un fel de port-bebe, dar mai modern si cu mai multe beneficii, spun specialistii. El este realizat dintr-o fasie circulara de material – fixa sau reglabila – care este folosita la purtatul copiilor:

  • se poate folosi inca de la nasterea copilului (sustine copii de la 2 kg la 15 kg);

  • micutul se pozitioneaza cu usurinta in interiorul lui;

  • sistem de prindere reglabil pe dimensiunile mamei sau ale tatalui;

  • creat din materiale naturale.

Pret: 19 lei

Strollers.ro

bavetica colectorBavetica cu colector

Ideala pentru bebelusii cu varste peste 6 luni, pentru ca are un colector special care permite depozitarea resturilor de mancare, fara a mai face mizerie pe jos.

Ele sunt create dintr-un plastic moale, flexibil si sunt extrem de usor de spalat, spre deosebire de baveticile clasice care se pateaza destul de usor.

Pret: 15 lei

Buburuza.allshops.ro

cos gunoi scuteceCos de gunoi pentru scutece

Schimbarea scutecelor este un proces care cuprinde mai multi pasi, insa la finalul lui aruncarea scutecelului folosit trebuie facuta corect, la cosul de gunoi special pentru el.

Cosul de gunoi dispune de capac si maner pentru un transport mai usor.

Pret: 59 lei

Nichiduta.ro

body bebeBody petrecut peste piept

Niciun bebelus nu prea se omoara cu tragerea body-ului pe cap si cu bagatul chinuit al manutelor in el. De aceea, body-urile care se petrec peste piept si se prind cu capse sunt extrem de utile si te scapa de una dintre sursele comune de plans ale bebelusului.

Pret: 39 lei

Babycomfort.ro

scaun vibratorScaun (leagan) cu vibratii

Acest scaun este unul dintre cele mai agreate metode de calmare a bebelusului de catre mamici. Ele sustin ca acesta poate face minuni pentru copilul iritat si care plange atunci cand nicio alta metoda nu da roade.

Este dotat si cu o patura atasata care ii tine de cald micutului cand sta in leagan. Vibratiile usoare il linistesc. Scaunelul este dotat si cu o bara de jucarii, invelita in burete pe care se ataseaza jucarioare.

Vibratiile functioneaza pe baza de baterii, iar miscarile naturale ale copilului determina balansul in leagan.

Pret: 238 lei

Bebebliss.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Produse bebelusi Ingrijire bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre