Lucruri utile in bagajul bebelusului pentru vacanta

/ / Modificat: 2014-08-11
Lucruri utile in bagajul bebelusului pentru vacanta

Bagajul bebelusului pentru vacanta este adesea o sursa de stres pentru parinti, care stau mereu cu grija ca vor uita acasa lucruri importante pentru ingrijirea copilului sau ca gentile vor fi neincapatoare pentru lista interminabila de lucruri de care care nevoie cel mic. Noi iti oferim cateva solutii si recomandari de produse revolutionare, prin care economisesti spatiu, timp si efort in ingrijirea bebelusului in vacanta.

Husa de servit masa pentru bebelusi

husa-servit-masa

Oricat ti-ai dori de mult, scaunul de masa nu-si are locul printre lucrurile si-asa foarte numeroase ale bebelusului pe care trebuie sa le iei in vacanta. Exista insa un produs inovator, care te ajuta sa-i oferi confortul necesar in timpul mesei, chiar si in vacanta.

Husa pentru servit masa se poate atasa pe orice tip de scaun si este dotata cu niste zabrele speciale in care este tinut bebelusul, astfel incat sa fie in siguranta pe toata perioada mesei. Este unul dintre cele mai practice accesorii de luat in vacanta pentru bebe si ocupa acelasi spatiu in bagaj pe care-l ocupa o simpla bluza sau un prosop mic.

Cadita Flexi Bath Blu

cadita-flexi-bath-blue

Nu-ti fie teama ca in vacanta nu vei avea cadita in care te-ai obisnuit sa-ti imbaiezi zilnic copilul. Poti beneficia de confortul si facilitatile pe care le ofera acest dispozitiv, cumparand o cadita portabila, care se pliaza si ocupa foarte putin spatiu in bagajul de calatorie.

In acest fel, scapi de stresul de a imbaia bebelusul intr-o cada normala, mare, de adulti, care iti ofera un sentiment de nesiguranta in timpul imbaierii. Nu uita sa strecori in cadita protabila cateva jucarii mici de apa si un covoras antiderapant, astfel incat baitele din vacanta sa fie la fel de relaxante precum cele de acasa.

Incalzitor auto biberon (borcanas Rotho)

Incalzitor_auto_biberon

Incalzirea biberonului in timpul mersului cu masina a fost dintotdeauna o problema stresanta pentru mamicile care calatoresc cu bebelusi. Producatorii au inventat insa dispozitivul special pentru incalzit biberoane, dotat cu incarcator pentru masina, astfel incat tu sa scapi de grija prepararii laptelui sau hranei pentru bebe, chiar si in timpul calatoriei.

Patut pliabil cu 1 nivel KinderKraft

patut_pliabil_kinderkraft

In cazul in care camera de hotel ori spatiul in care va cazati in vacanta nu este dotat cu patut pentru bebelus, poti lua in considerare ideea de a cumpara un patut pliabil, astfel incat sa fii sigura ca cel mic doarme linistit si in siguranta oriunde.

Robot Babycook

babycook

Este mic, usor, practic si te scapa de grija prepararii meselor bebelusului tau in vacanta. Este vorba de robotelul de bucatarie Babycook, care gateste cu abur, mixeaza, dezgheata si incalzeste mancarea, astfel incat tu sa scapi de grija meselor copilului in calatorii. In plus, ocupa si foarte putin spatiu in bagaje, ceea ce il transforma intr-un dispozitiv ideal de calatorie atunci cand ai un bebelus.

Carucior pliabil Confort Loola

carucior-bebe-confort-loola

Chiar daca este vacanta, bebelusul nu poate fi privat de plimbarile cu caruciorul prin statiuni sau orasele pe care urmeaza sa le vizitati. Caruciorul devine astfel unul din lucrurile care trebuie sa se regaseasca pe lista cu lucruri necesare pentru bagajul copilului. Iar pentru a fi transportat cu mai multa usurinta si a ocupa mai putin spatiu, este recomandat sa optati petru un carucior cu mecanism de pliere compacta.

Geanta multifunctionala Baby Ono

geanta-multifunctionala

Din bagajul de calatorie al bebelusului nu are voie sa lipseasca geanta multifunctionala, in care nu se depoziteaza doar scutecele, ci si alte accesorii si alte lucruri necesare pentru o buna ingrijire a copilului. Geanta este compartimentata functional, pentru o mai buna organizare a lucrurilor in ea, astfel incat sa nu fie nevoie sa pierzi mult timp cautandu-le.

Ce alte lucruri crezi ca nu trebuie sa mai lipseasca din bagajul de vacanta al bebelusului? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre