Lotiunea de corp Weleda cu galbenele, hidratare si protectie, din prima zi de viata!

/ / Modificat: 2012-08-31
Lotiunea de corp Weleda cu galbenele, hidratare si protectie, din prima zi de viata!

Calendula (galbeneaua) este una dintre plantele medicinale cele mai eficiente pentru mentinerea sanatatii naturale a pielii. Datorita continutului sau ridicat de substante active precum carotinoidele, planta este deosebit de valoroasa pentru marirea rezistentei pielii. Ea are o actiune regulatorie, restrictiva si regeneratoare: curata ranile, calmeaza procesele inflamatorii si stimuleaza crearea de nou tesut.  Astfel, puterile sale vindecatoare sunt concentrate si  puse tot mai mult in valoare.

Weleda foloseste efectul binefacator al calendulei de mai bine de 90 ani, aceasta fiind cultivata in propriile gradini biodinamice din Wetzgau, Germania. Astfel, ea poate fi transformata in tinctura primara imediat dupa cules si mai mult de o tona de flori proaspat culese sunt prelucrate in fiecare an.

Ca mamica, trebuie sa stii ca pielea bebelusului tau este foarte subtire si vulnerabila la factorii externi, iar cea mai buna ingrijire ii este oferita de produsele naturale. In acest sens, iti recomandam produsele gamei Weleda Baby pe baza de galbenele care contin uleiuri din seminte si fructe coapte natural la soare precum migdalele si susanul, ceruri protectoare (lanolina si ceara de albine), extracte din plante medicinale si uleiuri esentiale parfumate ale plantelor aromatice.

Un produs special conceput pentru a curata si a hrani pielea micutului tau, ce poate fi folosit chiar din prima zi de viata, este Lotiunea de corp cu galbenele Weleda.

Weleda Baby Calendula Lotion

Cum actioneaza: Lotiunea de corp cu galbenele are la baza un amestec din ulei de migdale dulci si apa pentru a pastra finetea si supletea pielii bebelusului tau. Apa continuta de lotiune se evapora imediat dupa aplicare, conferind o senzatie placuta de racoare. Adaosul de galbenele si ceara de albine daruiesc laptelui de corp un efect nutritiv si protector.

Mod de aplicare: Dupa baita, aplica laptele de corp cu galbenele pe tot corpul, masand usor. Lotiunea va fi rapid absorbita de pielea bebelusului.

Pret: 58 Lei.

Indicat pentru: curatarea si hranirea pielii bebelusului - din prima zi de viata.

Sfat: Ca o alternativa la servetelele umede, adauga putin Lapte de corp cu galbenele pe un material umed sau pe o bucata de vata cu care vei sterge bland zona scutecului. Extractul de galbenele curata pielea foarte delicat, fara a afecta stratul protector al acesteia.

Ce contine Lotiunea de corp cu galbenele Weleda?

  • Extract de galbenele pentru calmarea pielii.
  • Ulei de migdale pentru protejarea pielii delicate de iritantii externi, mentinand-o moale.
  • Ceara de albine saponificata, emulsor (combina elementele de apa si ulei din produs) obtinut prin tratarea cerii de albine cu lesie si hidroxid de sodiu.
  • Glicerina, obtinuta din uleiuri vegetale, pentru a da produselor consistenta, luciu si pentru a regla absorbtia si secretia de apa la nivelul pielii.
  • Gliceride obtinute din uleiuri vegetale precum cel de rapita, cocos sau palmier combinate cu glicerina vegetala; actioneaza ca si emulsor (combina elementele de apa si ulei din produs).
  • Apa actioneaza ca un solvent in prepararea extractelor.
  • Alcool din sfecla de zahar, ale carei fructe si seminte au rol de solvent in prepararea extractelor si de conservare a acestora.
  • Amestec de uleiuri esentiale naturale, incluzand uleiul esential de lavanda, portocal si musetel, pentru parfumarea si conservarea produselor.
  • Xantan, un produs obtinut din micro-organisme, fiind un agent de ingrosare natural si un stabilizator al emulsiei.

Rezultatul este un emolient care face o treaba excelenta pentru calmarea, catifelarea si hranirea pielii. In plus, ceara protejeaza pielea datorita proprietatilor sale rezistente la apa.

Uleiurile din plante constituie baza tuturor produselor Weleda, ele fiind mult mai bune decat cele minerale (precum petroleum sau parafina), care infunda porii, impiedicand pielea sa respire si sa se hidrateze si in egala masura sa elimine substantele reziduale. Uleiurile vegetale nu inchid porii, permitand pielii sa respire, hranind-o si protejand-o. Produsele naturale iti protejeaza bebelusul dandu-i caldura si stimulandu-i dezvoltarea sanatoasa si echilibrata.

Gama Weleda Baby este recomandata de peste 70% dintre moasele din Germania (Emnid-Studie 2003). Motivele: produsele sunt testate dermatologic nu doar pe pielea sanatoasa, ci si pe pielea usor iritata, cu tendinta spre dermatita si eczeme. Aceasta inseamna ca aceste produse sunt ideale si pentru copii mai mari si adulti cu piele care necesita o ingrijire speciala.

Este bine sa stii ca produsele Weleda contin doar ingrediente pure, foarte bine tolerate de pielea bebelusului, iar gama Weleda baby:

  • Nu contine niciun fel de substante sintetice pentru parfum, culoare sau conservare, nici materii prime pe baza de uleiuri minerale.
  • Produsele pot fi utilizate din prima zi de viata datorita ingredientelor naturale.
  • Prezinta o buna toleranta confirmata dermatologic.
  • Produsele sunt create impreuna cu moase si doctori din Germania.

Pentru mai multe detalii, vizitati-ne pe www.weleda.com.ro si www.weledababy.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre