Ingrijire bio pentru puiul tau la pret convenabil!

/ / Modificat: 2011-09-28
Ingrijire bio pentru puiul tau la pret convenabil!

Ti-ai dorit mereu o gama de ingrijire pentru bebe cat mai blanda si naturala, dar la un pret corect? Iti propunem gama Baby Boo - cosmetice bio de ingrijire a bebelusului din Marea Britanie! Baby Boo este preocupata de viitorul copiilor si a creat un amestec miraculos de ingrediente organice intr-o gama de produse minunate, care ingrijesc cu adevarat pielea copiilor.

Gama contine:

gel_capsuniGel de baie cu capsuni - un gel de baie organic, imbogatit cu antioxidanti si aroma naturala de capsuni, pentru o piele perfect fina si ingrijita a bebelusului tau!


gel_portocaleGel de baie cu portocale - contine extracte organice de aloe vera si portocala dulce, pentru o iingrijire blanda a bebelusului tau.


sampon_lavandaSampon cu lavanda - pentru un bebelus calm, relaxat foloseste samponul cu lavanda organica - lasa parul celui mic moale si parfumat.


lotiune_lavandaLotiune cu lavanda - hraneste si protejeaza pielea puiului tau cu lavanda organica.


spuma_musetelSpumant de baie cu musetel - un spumant minunat, bio, pentru bebelus – face si spuma pentru o baita mai placuta, parfumata si contine extracte naturale de musetel si muscata.

Intreaga gama nu contine Sodium Lauryl Sulfate (SLS), Sodium Laureth Sulfate (SLES) sau parabeni si este certificata Organic Farmers & Growers si este in acord cu principiile Vegan Society.

Preturi promotionale - 30 ron fiecare produs (cu tva inclus!).

Produsele pot fi gasite pe siteul www.cocon.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre