Canuta bebelusului sau ce urmeaza dupa biberon?

/ / Modificat: 2014-02-04
Canuta bebelusului sau ce urmeaza dupa biberon?

Canuta pentru bebelus este un produs intermediar care face tranzitia de la biberon la cana de adult. Cu un design special, canutele ajuta micutii sa bea precum adultii, fara sa isi pateze hainutele sau sa verse pe ei laptele din cap pana in picioare.

Ce trebuie sa stii despre canuta pentru bebelus?

Chiar daca nu exista o varsta ideala pentru a-i fi oferita copilului, specialistii sustin ca bebelusii reusesc sa o tina singuri in manute si sa o duca la gurita intre 6 si 10 luni. Cel mai important este sa urmaresti semnalele care-ti indica ca este pregatit sa foloseasca canuta:

  • incepe sa refuze tot mai des biberonul;
  • te imita si incearca sa tina singur tacamurile, in timpul mesei, pentru a se hrani singur.

In momentul in care observi ca micutul manifesta un interes crescut pentru ustensilele de mancat, pune-i pe masuta si cana de baut si vezi daca este dornic sa o exploreze si sa faca cunostinta cu ea. Alege intotdeauna canuta potrivita pentru bebelusul tau.

Exista mai multe variante de canute pe piata, insa copilului ii va pica cu tronc doar una dintre ele. Este indicat sa testezi mai multe modele, pana cand o depistezi pe cea cu care bebe se descurca cel mai bine.

Bea ca un adult, fara murdarie

Canuta-tetina-formare-Philips-AVENT-SCF750

In gama Philips AVENT se gasesc canute potrivite pentru fiecare stadiu de dezvoltare a copilului. Canutele cu tetine de formare Philips AVENT SCF750 sunt potrivite pentru bebelusii care au varsta de peste 6 luni. Cu un design atractiv pentru cei mici, canutele au o tetina de formare moale si flexibila pentru o trecere usoara de la alaptare sau biberon la bautul ca un adult. Canutele Philips AVENT SCF750 au un capac ce pastreaza tetina curata si manere detasabile de antrenament astfel incat copilul sa poata bea singur, fara ajutor.

Canuta-tetina-formare-Philips-AVENT-SCF750_02

Indiferent ca le scapa pe jos sau le tin invers, canile Philips AVENT cu tetina de formare nu se varsa. Ele sunt disponibile si in variante potrivite pentru varste de peste 12 luni (SCF752, de 260 ml) si de peste 18 luni (SCF754, 340 ml).

Prima cana de om mare

Cana Philips AVENT SCF782 este potrivita pentru ca micutii de peste 12 luni sa inceapa sa bea ca un adult, fara sa se murdareasca. Canutele au o supapa inovativa anticurgere, cu debit rapid, care este activata cu buzele. Astfel, copilasul va putea consuma lichide extrem de usor. Cana Philips AVENT SCF782 nu are gura de scurgere sau pai, astfel incat micutul sau micuta va putea bea de pe toata marginea, exact ca dintr-o cana pentru adulti.

Cana-adult-Philips-SCF782_02

Copilul va putea tine cana fara ajutor si va bea singur. Philips AVENT SCF782 este prevazuta cu doua manere de antrenament astfel incat nazdravanul tau sa o poata tine cu ambele manute.

Cana-adult-Philips-SCF782

Mai mult, canutele au un capac igienic protector astfel incat sa fie mereu curate indiferent ca le folositi in confortul propriului camin sau le luati cu voi in deplasare.

Canute cu pai

Canutele Philips AVENT au un design special conceput pentru copiii in crestere. Potrivite pentru copiii peste 12 luni, canile cu pai Philips AVENT SCF760 sunt usor de folosit de catre micuti in mod independent datorita capacului rotativ pentru deschidere si inchidere. Cana are un pai moale, din silicon, rezistent la muscaturi.

Cana-pai-Philips-AVENT-SCF760

Canutele cu pai Philips AVENT sunt ideale pentru a fi luate atunci cand iesiti la plimbare. Capacul rotativ pastreaza paiul curat si igienic si cana etansa astfel incat cel mic se poate juca sau o poate scapa din mana fara sa se verse continutul.

Puiul tau va fi extrem de fericit sa bea din noua cana si se va atasa de ea datorita designului colorat si atractiv. Canutele au figurine educative desenate pe ele si sunt disponibile in culorile albastru si roz.

Cana-pai-Philips-AVENT-SCF760

Canutele Philips AVENT cu pai nu contin BPA si sunt complet dezmembrabile pentru a fi usor de curatat.

Canutele Philips AVENT cu pai sunt disponibile si in varianta de 340 ml (SCF762), pentru copiii cu varsta de peste 18 luni, precum si dintr-un material termic superior astfel incat bauturile sa fie pastrate reci sau calde pentru mai mult timp (SCF766), potrivite pentru micutii care au implinit deja 12 luni.

Pentru mai multe informatii despre produse, dar si sfaturi pentru mamici, intra pe pagina de Facebook Philips Avent Romania.

Bebelusul tau a ajuns la varsta la care trebuie sa foloseasca canuta de bebelus? Ce tip de canuta ti se pare mai potrivit pentru a face mai usoara tranzitia de la biberon la cana de adult?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre