Ofera-i copilului tau un Craciun de poveste redecorandu-i camera!

/ / Modificat: 2015-12-11
Ofera-i copilului tau un Craciun de poveste redecorandu-i camera!

Ofera-i copilului tau un Craciun de poveste redecorandu-i camera!

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, iar cautarile pentru cadourile perfecte pentru prichindei sunt in plina desfasurare. Noi, parintii, ne gandim tot timpul si la componenta utila a unui cadou pentru copii, asa incat anul acesta ii poti face un dar de poveste redecorandu-i camera cu mobilier inspirat din desene animate.

Mai mult decat un dormitor, un univers al copilariei

Cu siguranta micutul tau a urmarit fascinat aventurile simpaticilor minioni sau strumfi, asa ca un patut decorat cu aceste personaje il vor bucura si ii vor oferi nopti mai linistite. Printesa ta e fan Hello Kitty? Un patut cu simpatica pisicuta va fi cadoul perfect pentru ea, iar pentru micul tau nazdravan, masinile din Cars sunt companionul ideal pentru vise pline de aventuri.

camera_hello_kitty

camera_cars

Cei mici vor aprecia un loc de joaca de unde nu lipsesc masuta si scaunele cu personaje haioase din filmele animate care le-au starnit hohote de ras. O masuta si scaune asortate cu printesele Elsa si Ana din "Regatul de Gheata" sunt cadourile care imbina armonios utilitatea cu joaca si care o vor incanta pe fetita ta.

Si baietii merita cadouri pe masura de la Mos Craciun, iar daca vrei sa-i iei un cadou practic poti opta pentru masa si scaune cu supereroul care tese capcane pentru raufacatori, ingeniosul Spiderman.

masa_cu_scaune_spiderman

masa_si_scaune_elsa

Solutii inteligente pentru economisirea spatiului

Paturile suprapuse sau paturile duo sunt gandite special pentru frati care impart aceeasi camera, iar spatiile de depozitare sunt concepute pentru le lasa copiilor suficient loc de joaca. Fiecare obiect de mobilier copii va deveni o jucarie pentru ei, iar cu ajutorul unor produse colorate si cu personaje de poveste le vei incuraja creativitatea prin joaca.

camera_dubla_albastra

camera_dubla_roz

La Marcoshop vei gasi o multime de obiecte de mobila camera copii, de la patuturi in forma de masina de cursa pana la dulapuri si noptiere cu Mica Sirena. Indiferent ca este fanul lui Mickey Mouse sau al ursuletului Winnie, vei gasi produse pe gustul lui, iar daca nu dispui de foarte mult spatiu, la Marco Shop ai la dispozitie solutii pentru a utiliza fiecare centimetru din camera.

pat_cars_cu_saltea

dulap_ariel

dulap_mikey

etajera_alba_ca_zapada

Pentru mai multe sfaturi si sugestii de decorare a camerei copilului, dar si a intregii locuinte va asteptam sa vizitati magazinul nostru www.marcoshop-online.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre