Cum sa decorezi practic si rapid camera copilului

/ / Modificat: 2014-07-03
Cum sa decorezi practic si rapid camera copilului

Idei de stickere decorative pentru o transformare radicala

In perioada copilariei, imaginatia micutului debordeaza si se hraneste din cele mai variate surse astfel ca decoratiunile camerei alese cu grija si potrivite personalitatii sale pot sa il ajute sa se dezvolte armonios. Modeleaza din camera copilului tau acel univers care ii ofera singuranta si bucurie si care il face sa se intoarca tot timpul cu drag dupa o zi de scoala sau de gradinita, un loc care isi va pune amprenta pe educatia lui si de care isi va aminti cu drag in viitor.

O varianta foarte practica pentru a dezvolta creativitatea copilului tau si pentru a-l incuraja sa isi dezvolte imaginatia este folosirea de stickere decorative pentru decorarea camerei sale.

Stickerele decorative sunt elemente de decor care se aplica in special pe perete, dar se pot aplica foarte bine si pe obiecte de mobilier, usi sau geamuri si reprezinta o alternativa mai avantajoasa din multe puncte de vedere la clasicul tapet sau la picturile pe perete.

Stickerele decorative sunt autoadezive, deci nu necesita adezivi speciali pentru aplicare, sunt usor de aplicat (vezi cum se aplica un sticker decorativ), le poti aplica fara ajutorul unor persoane specializate, sunt foarte rezistente in timp, iar dupa indepratare nu deterioreaza peretele. Astfel ca poti sa le schimbi foarte usor ori de cate ori doresti un alt model pe care copilul tau il va indragi. Cel mai mare avantaj al stickerelor decorative il reprezinta spectrul foarte mare de modele, posibilitatile nelimitate si nebanuite de decoruri care pot fi create cu acestea, practic limita fiind doar imaginatia noastra.

Infrumuseteaza in aceasta vacanta de vara camera copilului tau!

Daca este mic, poti sa folosesti gama de stickere pentru camera copilului, stickere cu animalute sau personaje dragalase, peisaje din jungla sau peisaje marine. Daca este mai mare, lasa-l sa te ajute la lipirea lor sau ajuta-l sa isi puna ideile de decorat in aplicare, folosind variantele cu personaje din filmele de animatie, vedete, mesaje sau pe cele din gama urban.

Stickerele educative

Poti alege un alfabet ilustrat sau un trenulet cu numere, forme si culori sau chiar harta lumii cu care le poti deschide celor mici orizonturi nebanuite. Gradinitele si scolile primare isi pot indrepta atentia catre modelele educative decorand astfel salile de clasa cu cifre, litere, forme geometrice si alte modele tematice.

 sticker-alfabet-stickero

sticker-trenuletul-stickero

sticker-harta-lumii-stickero

Animalute sau personaje indragite

Imagini care mai de care mai dragalase, unele avand posibilitatea  de personalizare prin atasarea numelui copilului.

 sticker-panda-stickero

sticker-caprioara-stickero

sticker-pasarele-stickero

Peisaje tematice

Poti alege lumea marina, un peisaj cu jungla sau ferma de animale sau poti sa ii creezi copilului tau un peisaj deosebit, de basm si pe care il poti propune pentru realizare echipei Stickero.

 sticker-lumea-marina-stickero

sticker-jungla-stickero

sticker-ferma-stickero

Stickere pentru parinti

Copilul cunoaste fiecare coltisor al casei si nu de putine ori l-ai gasit jucandu-se in cel mai neasteptat loc. Poti gasi in cadrul ofertei Stickero o gama foarte larga de stickere ornamentale ce se asortaza accesoriilor de mobilier din casa - de la stickere inspirate de natura, peisaje sau stickere abstracte.

 sticker-maci-stickero

sticker-creguta-pasarelelor-stickero

sticker-in-this-house-stickero

sticker-paris-stickero

Acestea si multe alte stickere de perete pentru camera copilului (si nu numai) le gasesti rasfoind catalogul magazinului online Stickero.ro, iar daca nu ai gasit aici modelul pe care ti-l doreai, tot pe site gasesti o sectiune de  stickere personalizate unde se pot incarca propriile imagini sau schite precum si descrierile aferente, iar echipa Stickero va realiza un sticker dupa propriile tale idei.

Iti dorim spor la decorat!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre