Cum alegi mobila pentru dormitorul copiilor

/ / Modificat: 2016-03-23
Cum alegi mobila pentru dormitorul copiilor

Camera copilului trebuie sa fie atractiva, sa arate frumos si sa iti dea un sentiment de liniste.Mobila de dormitor pentru copil este si ea una speciala, si nu trebuie sa aiba doar un aspect placut, dar trebuie sa fie si foarte practica.

Poti alege sa mobilezi dormitorul copilului cu o comoda speciala, pe care o gasesti pe mobilenia.ro, care este dotata cu patru sertare spatioase, in care poti pune hainutele celui mic.

Daca alegi sa dormi in aceeasi camera cu cea a copilului, pe langa patul copilului cu dimensiuni optime de 90x200 cm poti opta pentru un pat matrimonial comod cu dimensiuni de 160x200cm, intr-o culoare deschisa in care ai suficient spatiu sa dormi alaturi de sotul tau.

Pentru un ascpect luxos si aerisit al camerei puteti alege un pat din mdf lacuit sau pal furniruit, cu design inedit iar separate un dressing cu usi culisante si oglinzi pentru a creea senzatia de spatiu.

Cand alegi mobila de dormitor pentru copil trebuie sa te gandesti ca ai nevoie si de spatii de depozitare, iar o comoda sau un sertar de pat sunt excelente in acest sens, pentru ca te vor ajuta sa organizezi camera eficient, indiferent de spatiul  de care dispui. Mobilierul din furnir este o optiune excelenta si un raport calitate pret foarte bun.

In ceea ce priveste culorile, trebuie sa stii ca poti sa alegi o nuanta neutra, mai als daca incaperea este impartita de catre parinti si copii. Daca nu esti inca hotarata in ceea ce priveste mobilierul pentru camera coppilului, poti merge sa vezi obiecte de mobilier in magazinele cu produse de la mobilux, care dispun de multe variante in acest sens, produsele fiind realizate la standarde inalte, in ceea ce priveste calitatea.

mobila_dormitor_bebelusi

Mobila din camera copilului trebuie sa fie una sigura, de aceea trebuie sa alegi cu multa grija producatorul de mobila. Inainte de a merge la un magazin de mobila, poti sa optezi pentru varianta cumparaturilor online, care sunt foarte comode si usor de facut.

Mobilenia este o varianta excelenta in acest sens. Ofera produse de cea mai buna calitate care pot fi cumparate si in rate, direct de pe site.

Mobilenia este o marca a Grupului Parisot, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria mobilei la nivel european. Este un producator de mobila cu o traditie in domeniu care dateaza din anul 1936, de aceea poti cumpara cu incredere produsele fabricate de companie. Pentru detalii si pentru mai multe informatii,  contacta reprezentantii fabricii de mobila Mobilux din Bucuresti, care este situate pe Soseaua Pantelimon, 161, intrarea fiind pe Aleea Hobita, nr 8.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre