Rolul probioticelor in organismul copiilor

/ / Modificat: 2012-01-10
Rolul probioticelor in organismul copiilor

Schimbarea si agresarea echilibrului florei intestinale, fie voluntar (prin tratamente cu antibiotice, diete neadecvate etc.), fie in afara vointei noastre (prin afectiuni inflamatorii, alergice, tulburari functionale intestinale etc.) este o problema majora a practicii pediatrice.

Flora intestinala contine "bacterii bune", dar si bacterii "potential daunatoare". Aparatorii naturali, microscopici ai organismului nostru, "bacteriile bune", actioneaza prin competitie cu "bacteriile daunatoare", limitandu-le spatiul lor de colonizare al intestinului.

In pediatrie, patologia infectioasa frecventa la copil si folosirea antibioticelor pot determina frecvent dezechilibre ale florei intestinale, pentru ca antibioticul omoara si bacteriile benefice determinand aparitia diareii.

In aceste conditii, folosirea preparatului Biotics, fie sub forma de capsule la copiii peste 3 ani si la adulti, sau a preparatul Biotics Baby sub forma de pliculete pentru sugari si copiii mici este absolut necesara.

Biotics este un supliment alimentar cu un grad mare de siguranta medicala deoarece bacteriile continute de acesta fac parte din flora intestinala normala.

Biotics Baby se poate administra dizolvat in apa sau lapte inca din primele luni de viata pentru a crea copilului o flora intestinala echilibrata.

Acest produs normalizeaza scaunele, amelioreaza simptomele colonului iritabil, intareste sistemul imunitar, impiedica aparitia complicatiilor unor tratamente repetate sau indelungate cu antibiotice, asigura un status digestiv confortabil in timpul calatoriilor si, nu in ultimul rand, imbunatateste starea generala a organismului copilului.

Cereti sfatul medicului sau farmacistului inainte de a utiliza Biotics Baby.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre