Nutritie echilibrata si gust delicios cu cereale pentru bebelusi

/ / Modificat: 2012-01-10
Nutritie echilibrata si gust delicios cu cereale pentru bebelusi

Stim ca cele mai importante momente din viata unei mamici si a bebelusului ei pot fi foarte solicitante, iar diversificarea este unul dintre ele. Este perioada in care bebelusul incepe sa isi manifeste preferintele in materie de gust, iar mamica trebuie sa aleaga nu numai varianta de hrana pe placul micutului, dar si care sa ii asigure acestuia toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase.

Intrucat cerealele reprezinta varianta ideala pentru introducerea hranei solide in dieta micutului si fac ulterior parte din nutritia echilibrata a acestuia si peste varsta de 1 an, Milupa a initiat campania "Calitate garantata, cu Milupa" prin care cei mici au posibilitatea de a-si alege cerealele sanatoase care le plac.

Cumparand orice pachet de cereale Milupa pentru bebelusi, mamicile le ofera micutilor sansa de a lua o decizie inca de la cea mai frageda varsta. Astfel, in cazul in care bebelusii nu sunt fericiti de gust, cumparatorii vor primi banii inapoi daca se prezinta cu bonul la serviciul Relatii cu clientii din magazinele Carrefour. Campania se desfasoara la nivel national, exclusiv in lantul de hypermarketuri al partenerului Carrefour si este valabila pana la 31 octombrie.

Cerealele Milupa, pentru micutii intre 4 si 36 de luni, asigura toate beneficiile formulei de lapte Milupa Milumil: contin intregul necesar zilnic de vitamine si minerale pentru o crestere sanatoasa. Cerealele Milupa pot inlocui fainoasele clasice (orez pasat cu branza de vaci, mar cu biscuit, paine in piureul de legume), fiind de preferat datorita imbogatirii cu vitamine, fier si calciu.

Cereale fara lapteMai mult decat atat, cerealele Milupa sunt perfect adaptate diferitelor etape de dezvoltare a micutilor.

  • Etapa peste 4 luni

Sunt ideale pentru inceperea introducerii hranei solide in dieta bebelusilor. Fiind hidrolizate, acestea sunt usor digerabile. Au un gust delicat, o textura fina si nu contin gluten.

  • Etapa peste 6 luni

Acest sortiment le ofera celor mici un continut bogat in vitamine, dar si experienta unor gusturi noi. Sunt special create pentru perioade de consum diferite – cereale "Buna Dimineata" pentru un inceput de zi plin de energie sau "Vise Placute", pentru un somn odihnitor.

  • Etapa peste 8 luni

Cerealele au o textura speciala, adaptata perioadei in care bebelusii invata sa mestece.

Cereale delicioase 

  • Etapa peste 10 luni

Acest sortiment ii face cunoscute micutului gusturi delicioase precum Straciatella, astfel ca si cei mai pretentiosi copilasi vor fi satisfacuti.

  • Etapa peste 12 luni

Concepute special pentru nevoile nutritionale ale copilului in varsta de 1 an, cerealele Milupa ofera tot ceea ce este nevoie pentru un debut de zi sanatos - nutrienti esentiali, textura adecvata varstei, un gust delicios, toate acestea fara adaos de zahar. Astfel, copilul tau obtine energia si forta de care are nevoie pentru o crestere sanatoasa.

La promotie participa toate cerealele din gama Milupa. Regulamentul complet poate fi gasit pe www.milupa.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre