Milumil 3 cu Fructe, pentru bebelusi cu atitudine

/ / Modificat: 2012-01-10
Milumil 3 cu Fructe, pentru bebelusi cu atitudine

Daca esti o mamica al carei micut a inceput diversificarea si a fost expus unor noi gusturi (legume, fructe, cereale), ei bine, stii deja ca acesta are acum preferinte si alege cu grija alimentele.

Studiile recente arata ca aproximativ 50% din copii devin mofturosi la mancare in jurul varstei de un an. Una dinte solutii este introducerea unei varietati mai mari in alimentatie pentru ca micutul sa beneficieze de toti nutrientii necesari unei dezvoltari santoase si sa se bucure de un gust delicios.

Pentru a-i asigura bebelusului o nutritie echilibrata, este necesara o dieta adaptata nevoilor nutritionale (vitamine, minerale) si obiceiurilor alimentare (gust, textura) specifice varstei.

De aceea, Milupa a creat o noua formula de lapte din gama Milumil Nutritie Echilibrata – Milumil 3 cu Fructe. Special adaptata cerintelor nutritionale si de crestere ale copiilor cu varste de la 9 luni, formula de lapte contine:

  • VitaFier, o combinatie de vitamina C si Fier, importanta in dezvoltarea creierului si pentru formarea globulelor rosii (Vitamina C intensifica absorbtia fierului);

  • Calciu si Vitamina D, pentru oase si dinti puternici;

  • Nutrienti esentiali pentru crestere.

Milumil 3 cu Fructe, disponibila in pachete de 600g, contine portocale si pere pentru un gust delicios care ii rasfata chiar si pe cei mai "mofturosi" bebelusi!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre