Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Sinteticul concureaza natura in cosmetica moderna

17 Noiembrie 2005


Extractele din plante s-au bucurat dintotdeauna de o reputatie deosebita. Leacurile traditionale `babesti` sunt percepute ca lipsite de risc, "verificate" de-a lungul vremurilor. Azi, formulele cosmetice folosesc extracte din plante ce cresc oriunde pe glob si au dovedite calitati terapeutice. Pentru a fi eficiente, extrasele din plante trebuie prelucrate in laboratoare bine echipate.

Multe extracte din plante sunt dificil de caracterizat chimic deoarece contin numeroase molecule, uneori mai mult de 200. Planta trebuie prelucrata pentru a extrage din ea un ulei usor de inglobat in produsul cosmetic si care sa pastreze proprietatile native, in ciuda manipularii.


Citeste articolul complet in Adevarul

Vorbeste-i copilului tau despre iubire. Explica-i cum exista mai multe feluri de iubire (iubirea de familie, iubirea romantica, spirituala, iubirea fata de natura). Explica-i originea si semnificatia zilei de Dragobete.

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul