Creme care protejeaza pielea bebelusilor

/ / Modificat: 2007-02-07
Creme care protejeaza pielea bebelusilor





 

Pielea bebelusilor poate fi mentinuta sanatoasa daca folositi creme produse special pentru ei. De regula, acestea nu contin parfum, dar sunt bogate in vitamine ce hidrateaza si calmeaza iritatiile pielii micutilor.

MUSTELA STELATRIA este o crema fara parfum, recomandata pentru pielea iritata. Produsul impiedica dezvoltarea bacteriilor, calmeaza iritatia si pruritul. Se foloseste pentru fata si corp, excluzand zona scutecului. Pret 49,06 lei.

ATODERM este indicata in uscaciunea cutanata intensa, cronica, recidivata sau dupa expunerea la soare. "Crema este o formula hipo-alergenica, nu contine parfum si reda supletea pielii, franand puseele de uscaciune", afirma Gabriela Aldescu, farmacist diriginte la Farmaciile HelpNet. Pret 46,32lei.

FRESH&CLEAN contine oxid de zinc ce ajuta la prevenirea iritatiilor si a descuamarii pielii. "Vitamina A si E, din crema protectiva, impreuna cu provitamina B5 au proprietatea de a calma, hidrata si proteja pielea bebelusului. Produsul se recomanda pentru zonele inghinale si perianale", mai spune Gabriela Aldescu. Pret 15,69 lei.

CHICCO SENSITIVE CREMA EMOLIENTA PROTECTIVA este speciala pentru pielea foarte uscata. Aceasta crema protectoare are capacitatea de a hrani si hidrata pielea bebelusului. Pret 30,94 lei.

SANOSAN CREMA PROTECTOARE contine extract din frunza de maslin si proteine din lapte, confera pielii o ingrijire intensiva si asigura o protectie sigura in sezonul rece. Pret 15,39 lei.

Citeste tot articolul in: Evenimentul Zilei

8 Februarie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre