Mamici vedete si bebelusi celebri in 2007

/ / Modificat: 2008-01-22
Mamici vedete si bebelusi celebri in 2007





 

In anul ce tocmai s-a incheiat "barza" a fost foarte darnica pentru mamicile vedete. Nu mai putin de 23 de cupluri celebre din tara si de peste hotare au devenit in anul 2007 parinti. Unii dintre ei s-au aflat la primul copil, altii nu dar pentru fiecare venirea pe lumea a bebelusului a fost motiv de bucurie, iar evenimentul a fost intens mediatizat.

 




La inceputul lunii ianuarie 2007, Dana Nalbaru, fosta componenta a trupei HI-Q a nascut la o clinica particulara din Bucuresti o fetita de 3 kilograme si 600 de grame care a fost botezata Sofia.

La scurt timp familia Columbeanu s-a marit. Monica a nascut la spitalul Elias din Bucuresti o fetita de 3 kilograme si 350 de grame, pe care sotii Columbeanu au botezat-o Irina.

Sanda Ladosi a devenit mamica in luna februarie. Cantareata a nascut un baietel de 3 kilograme la o clinica privata din Capitala. Sanda Ladosi si sotul ei au decis sa il boteze pe micut Bogdan.

In luna octombrie a venit randul controversatului cuplu Bahmuteanu-Prigoana sa intampine un nou membru. Adriana Bahmuteanu a nascut la spitalul CFR2 din Bucuresti, un baietel de 2 kilograme si 900 de grame, care a fost botezat Maximus Mihai.

La sfarsitul anului 2007 si "zana surprizelor" a devenit mamica. Andreea Marin Banica a nascut la spitalul Panait Sarbu din Bucuresti o fetita de 3 kilograme si 250 de grame pe care ea si sotul sau au decis sa o boteze Ana Violeta.

Si in ceea ce priveste vedetele de peste hotare, anul 2007 a fost un an plin de evenimente.

In luna februarie Maricia Cross si sotul sau Tom Mahoney au devenit parinti. Actrita din "Neveste disperate" a adus pe lume gemenele Eden si Savannah.

O luna mai tarziu, Tori Spelling si Dean McDermott au devenit parintii lui Liam Aaron McDermott.

Melanie Brown, fosta componenta a trupei Spice Girls devine si ea mamica in luna aprilie. Melanie B a nascut o fetita pe nume Angel Iris Murphy Brown, in urma unei relatii cu Eddie Murphy.

Pe 11 mai, Jaime Pressly si Eric Cubiche intampina venirea pe lume a baietelului lor Dezi James.

Tot in luna mai, Donald Trump Jr. si sotia Vanessa Trump, au devenit parintii unei fetite, pe care au botezat-o Kai Madison.

Actrita Keri Russell a nascut pe data de 9 iunie, la New York, un baietel. Kerri Rusell si sotul sau Shane Deary au decis sa isi boteze primul copil River Russell Deary.

Pe 18 iunie, Julia Roberts il aduce pe lume pe Henry Daniel. Actrita si sotul sau Danny Moder mai au impreuna 2 copii, gemenii Hazel si Phinnaeus.

In luna septembrie, Salma Hayek naste o fetita pe care ea si viitorul sau sot, Francois Henri Pinault au decis sa o boteze Valentina Paloma Pinault.

Thalia si Tommy Mottola au devenit parinti in luna octombrie. Thalia a nascut o fetita pe nume Sabrina Sakae Mottola.

Tot in luna octombrie a venit pe lume si "bebelusul borat". Isla Fisher, logodnica lui Sacha Barton Cohen (poreclit Borat) a nascut o fetita pe nume Olive.

Actrita Garcelle Beauvais-Nilon a nascut doi baieti gemeni in luna octombrie, Jax Joseph Nilon si Jaid Thomas Nilon.

Actrita de origina venezuela, Daniela Spanic a devenit mamica pe 24 noiembrie. Katalina Nahum Spanic este primul copil al actritei.

Actrita Milla Jovovich, a devenit si ea mamica. Actrita, in varsta de 31 de ani a nascut o fetita de 3 kilograme si 400 de grame, la centrul medical "Cedars Sinai" din Los Angeles.

Actrita Helena Bonham Carter a nascut in luna decembrie, la Londra, o fetita. Actrita si sotul sau Tim Burton au devenit parinti pentru a doua oara. Cei doi mai au impreuna un fiu in varsta de 4 ani.

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

22 Ianuarie 2008

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre