Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Dansuri, teatru si mestesuguri la Festivalul ProEtnica, in Sighisoara

18 August 2005


Cetatea Sighisoarei va gazdui in perioada 19-21 august editia a V-a a festivalului "ProEtnica - zilele comunitatilor etnice din Romania", cea mai importanta manifestare de gen din sud-estul Europei.

Festivalul se va desfasura sub deviza "unitate in diversitate" si va aduce pe scenele din cetate 700 de reprezentanti din partea minoritatilor, cu participari in programe de dansuri si muzica, mestesuguri traditionale, expozitii de arta plastica, standuri de carte si tiparituri, conferinte, teatru de papusi, muzica si poezie. Vor sustine recitaluri, printre altii, Desperado, Hara, Mircea Baniciu si Vladi Knejevici, Fanfara 10 prajini, Berti Barbera si Nicu Patoi, Mazeltov, Imago Mundi, Cornelia si Lupu Rednic.Scena principala, a programelor interactive, va fi in Piata Cetatii, intre Primarie si Biserica Manastirii, iar scena pentru copii in parcul de langa Turnul Cismarilor. Manifestarea este organizata de Centrul Educational Interetnic pentru Tineret (CEIT), impreuna cu toate organizatiile comunitatilor etnice si Institutul de studii internationale al Universitatii Babes-Bolyai.

In plan local, CEIT a sprijinit viata culturala si artistica a comunitatilor germana, maghiara si rroma, dar si a tinerilor romani din Sighisoara.
Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul