Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Clinica noua la maternitatea Polizu

14 Iulie 2010


Prima clinicã de obstetricã-ginecologie în care gravidele pot naºte - asistate de medicul personal, chiar din afara acestei unitãþi - în salonul în care sunt spitalizate apoi împreunã cu bebeluºul funcþioneazã în incinta Spitalului Polizu din Capitalã.

Micromaternitatea - deschisã în parteneriat public-privat - va avea ºi saloane pentru chirugie de o zi. Aceste activitãþi vor fi completate de întreaga gamã de servicii de policlinicã pentru obstetricã-ginecologie ºi altele adiacente, respectiv dermatologie, endocrinonologie, medicinã internã, neonatologie ºi medicinã generalã, a declarat directorul medical Liliana Hagicaid.


Orice pacientã poate veni cu medicul personal sã o asiste la naºtere sau chiar sã-i facã intervenþiile chirugicale care se impun, în funcþie de diagnostic.

"Este un sistem deschis. Orice medic obsterician poate sã-ºi aducã pacientele pentru anumite intervenþii sau chiar pentru naºtere", a explicat directorul med

Vorbeste-i copilului tau despre iubire. Explica-i cum exista mai multe feluri de iubire (iubirea de familie, iubirea romantica, spirituala, iubirea fata de natura). Explica-i originea si semnificatia zilei de Dragobete.

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul