Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Centrul cultural pentru copii

07 Iulie 2005


Literatura va fi aceea care va marca azi (7 iulie), inaugurarea Centrului Cultural European pentru protectia copilului si a mediului inconjurator din Straulesti, patronat de asociatia "Daruiesti si primesti" de pe langa Biserica Ortodoxa "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil", destinat sprijinirii educationale a copiilor proveniti din familii defavorizate.

Gheata va fi sparta o data cu lansarea volumului de poezii "Ochiul somnului - darul iubirii", al treilea volum al poetei Viorela Codreanu Tiron. Urmeaza prezentarea volumului "Antologia poeziei romanesti", in care autorul Stefan Tcaciuc reuneste poeti romani in limba ucraineana. Va fi comemorat, apoi, scriitorul, poetul, prozatorul si publicistul Horia Gane de la a carui moarte se implineste un an, iar, in finalul manifestarii, este programata o selectie de recitari.

Tot in Straulesti fiinteaza, de putina vreme, Biserica Scriitorilor, Muzicologilor, Artistilor si Artistilor Plastici din Romania, unde slujeste preotul Nicolae Iovan. Plecarea spre Straulesti este programata la orele 16.00, de la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti.

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul