Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

"Casa Blu" pentru femei batute

15 Iulie 2005


Peste 500 de femei si copii au beneficiat de serviciile oferite de "Casa Blu", care adaposteste victimele violentei in familie.

Primaria Sectorului 3, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, in parteneriat cu Fundatia "Sensiblu" deruleaza proiectul "Casa Blu" inca din anul 2003. Programul raspunde nevoilor femeilor si copiilor - victime ale violentei domestice, ofera servicii de consiliere sociala, psihologica si juridica, reprezentare in instanta, suport financiar, servicii de gazduire, sprijin pentru gasirea unui loc de munca si, cel mai important, asigurarea unei stari de confort emotional necesar unui nou inceput.


"Intr-o perioada in care fenomenul violentei domestice a luat amploare, o solutie viabila de prevenire si combatere a acestuia o reprezinta parteneriatul intre toti factorii cu competente in domeniu - sectorul guvernamental, cel privat si sustinerea unor actiuni de educatie comunitara in randul elevilor, parintilor si cadrelor didactice", este de parere primarul Liviu Negoita.

Vorbeste-i copilului tau despre iubire. Explica-i cum exista mai multe feluri de iubire (iubirea de familie, iubirea romantica, spirituala, iubirea fata de natura). Explica-i originea si semnificatia zilei de Dragobete.

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul