Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Asistenta maternala la control

20 Octombrie 2005


In aceasta saptamana, Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului va fi gazda unei serii de intalniri pentru a evalua sistemul de asistenta maternala din Romania. La intalniri vor lua parte directori ai Directiilor de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului, asistenti sociali, asistenti maternali profesionisti, copii - beneficiari ai acestei masuri de protectie, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale precum si ai Delegatiei Comisiei Europene.

Aceste dezbateri fac parte dintr-o serie de actiuni ce vor fi derulate in cadrul unui proiect de infratire institutionala, derulat impreuna cu Ministerul Sanatatii, Bunastarii si Sportului din Olanda si finantat de Uniunea Europeana.

Proiectul mai include vizite in 7 judete ale tarii (Vaslui, Satu Mare, Hunedoara, Gorj, Covasna, Braila, Calarasi), precum si in sectorul 6 al Municipiului Bucuresti in vederea identificarii problemelor cu care se confrunta asistenta maternala si a bunelor practici demne a fi multiplicate la nivel national.

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul