Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Inscrierile in clasa I, pana la 9 septembrie

31 August 2005


Desi unele scoli au anuntat, înca de la începutul verii, ca locurile în clasa întâi au fost ocupate si n-au primit cererile parintilor, Ministerul Educatiei informeaza ca legea prevede clar ca înscrierile se pot face pâna la începerea anului scolar, adica cel târziu 9 septembrie.

Scolile trebuia sa anunte, pâna la 11 mai, numarul de clase care vor functiona în anul scolar 2005-2006, astfel încât ministerul sa stie ce fonduri, ce numar de manuale sa le repartizeze.

Potrivit reglementarilor în vigoare, învatamântul obligatoriu este de zece clase, accesul la studiile obligatorii fiind garantat. Un director de scoala nu poate refuza înscrierea în clasa întâi a unui copil care domiciliaza în raza scolii, atâta timp cât exista locuri.Orice abateri de la aceasta regula pot fi sesizate la Ministerul Educatiei si Cercetarii, în str. G-ral Berthelot, nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, sau la telefonul: 313.28.

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul