Pofte ciudate de sarcina ale mamicilor celebre

/ / Modificat: 2017-01-10
Pofte ciudate de sarcina ale mamicilor celebre

Poftele de sarcina pot fi unele dintre cele mai ciudate. Acestea se numesc pica si variaza de la cauciuc, pamant pana la creta sau hartie ori combinatii ciudate de alimente. Nici mamicile celebre nu au facut exceptie si multe dintre ele s-au confruntat cu pofte de sarcina dintre cele mai ciudate.

Halle Berry (muraturi, paine si masaje)

Sursa foto: CBS.com

Halle Berry a avut putine pofte alimentare. Ea a preferat mai degraba sa pofteasca la o activitate care sa o rasfete si relaxeze. Conform declaratiilor partenerului ei de viata ea a "poftit" la nenumarate masaje pe perioada sarcinii. Cand vine vorba de pofte de alimente, el sustine ca iubita lui a poftit la muraturi si paine. Avea intotdeauna pofta de sarat cu acru, spune taticul.

Cate Blachett (muraturi si inghetata)

Atunci cand a fost insarcinata cu cel de-al treilea copil, Cate Blanchett a poftit la muraturi si inghetata. Sa speram ca nu le-a consumat impreuna.

Angelina Jolie (cicolata cu scortisoara si chili)

Atunci cand era insarcinata cu gemeni, Angelina Jolie a avut pofte mai putin obisnuite. O fi fost de vina sarcina multipla, insa ideea este ca frumoasa actrita a poftit la ciocolata cu aroma de scortisoara, asezonata si cu chili mexican. Ea sustine ca dupa aceea servea un platou intreg de rondele de ceapa cu foarte mult mustar langa.

Jools Oliver (sos menta, spaghete crude si banane cu sos sarat)

Desi avea la dispozitia sa un bucatar cu acte in regule, in persoana faimosului Jamie Oliver, care ii este si sot, Jools nu a avut pretentii alimentare de sarcina extrem de complexe. Se pare ca mamica englezoaica a poftit mai mult la sosurile de menta, spaghetele crude si banane cu sos Marmite (un sos facut din extract de drojdie de culoare maronie care este subtire si lipicios si are aroma sarata). Combinatia dintre banane si acest sos nu este tocmai obisnuita, spun cunoascatorii.

Britney Spears (pamant)

Britney_Spears_pregnant

Sursa foto: britneyzone.com

Printesa Pop-ului a manifestat, fara indoiala, una dintre cele mai ciudate pofte de sarcina sau pica: cea de pamant. Alimentele nu prea au fost in topul preferintelor de sarcina, astfel ca celebra cantareata s-a orientat catre gusturi pamantii.

Katie Price (cuburi de gheata)

Am mai auzit de gravidute, celebre sau nu, care au poftit in sarcina la inghetata, insa cele care fac o pasiune in aceasta perioada pentru cuburile de gheata nu se intalnesc la tot pasul. In lumea shobizz-ului de peste hotare, Katie Price a marit randurile celor care s-au lipsit de dulciuri in favoarea ghetei.

Kate Hudson (sex)

Dupa cum spuneam mai sus, limitele poftelor de sarcina depasesc cu mult barierele alimentelor. Kate Hudson a intarit aceasta ipoteza si a declarat ca poftele ei au fost mai degraba trupesti, decat culinare. Ea a poftit la nimic altceva decat sex si a spus ca perioada sarcinii a fost una dintre cele mai bune din viata ei din acest punct de vedere. Spre deosebire de alti tatici care trec printr-o perioada de abstinenta in sarcina partenerei, sotul lui Kate a fost chiar extenuat in acea perioada, dupa cum sustine actrita.

Jennifer Lopez (sos de salsa cu bomboane si suc de portocale)

Jennifer Lopez nu a iesit din tipare prin alimentele la care a poftit in sarcina, ci mai degraba prin combinatia pe care o prefera din acest punct de vedere. Potrivit surselor din preajma cantaretei, ea a poftit la sos de salsa, bomboane M&M si suc de portocale - combinate intre ele.

Gwyneth Paltrow (alimente foarte grase)

Cu toate ca divele hollywoodiene se intrec in diete scazute in calorii sau se lauda cu o alimentatie extrem de sanataoasa, sarcina i-a dat planurile peste cap actritei Gwyneth Paltrow. Daca inainte de sarcina nici nu se atingea de mancaruri grase, in timpul acesteia ele au compus aproape tot meniul ei. Actrita s-a aratat uimita de poftele intense pentru cartofi prajiti, sandvisuri cu branza cat mai grasa, tacos sau chiar pizza.

Acelasi lucru l-a patit si Sarah Jessica Parker, care s-a trezit ca mananca in timpul sarcinii mai multe alimente de tip fast-food decat a mancat toata viata ei.

Claudia Schiffer (bere)

Una dintre cele mai frumoase manechine ale lumii, Claudia Schiffer, s-a confruntat in sarcina cu o pofta care i-a dat batai de cap. Nu este neaparat neobisnuita, cat neindicata in sarcina. Aceasta a poftit pe toata perioada sarcinii la nimic altceva decat bere. A fost foarte greu sa faca fata unei pofte interzise pentru gravide.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pofte sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre