Cum iti dai seama ca esti insarcinata?

/ / Modificat: 2015-04-22
Cum iti dai seama ca esti insarcinata?

Cum iti dai seama ca esti insarcinata?

Exista sarcini care-si fac simtita prezenta inca din primele zile dupa conceptie. Daca in ultima perioada nu ai mai folosit metode contraceptive sau stii ca ai omis ceva si prezinti urmatoarele semne, ai putea fi insarcinata.

Organismul feminin reactioneaza foarte repede la schimbari asociate cu sarcina, de aceea iti prezint in randurile urmatoare primele semne care te pot avertiza de prezenta sarcinii, inainte ca menstruatia sa intarzie!

Modificarea sanilor

Areolele si cercurile din jurul mamelonului au eruptii mici sau sunt mai inchise la culoare. Totodata, sanii tai devin mai sensibili, usor inflamati si cresc in volum.

De stiut! Acest simptom nu este un prevestitor sigur al sarcinii. Sanii te pot durea si din cauza apropierii menstruatiei sau a pilulelor contraceptive.

Oboseala si somnul

Pot fi unele din primele si cele mai comune simptome ale sarcinii. Te poti simti obosita chiar daca nu ai facut nicio noapte alba in ultima perioada, pentru ca este momentul in care corpul tau se pregateste sa dezolte un bebelus.

De stiut! Oboseala poate fi si consecinta anumitor exercitii fizice din ultimele zile, a unui nivel crescut de stres, a unei alimentatii dezechilibrate sau a programului incarcat pe care l-ai avut in ultima vreme.

Citeste continuarea pe studentie.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simptome sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre