Siguranta burticii la volan

/ / Modificat: 2011-10-10
Siguranta burticii la volan





 

Pregatirea pentru a deveni mamica pentru prima oara este o perioada plina de experiente noi iar grijile incep chiar din momentul in care ai aflat ca esti insarcinata.



Astfel, activitatile de zi cu zi, precum condusul masinii, devin motive de ingrijorare, mai ales atunci cand observi ca totul, de la pantalonii preferati pana la centura de siguranta, nu te mai cuprind.

Un inventator australian a proiectat o centura de siguranta ce are ca scop sa iti protejeze copilul cat timp tu, esti la volan.

Cu o combinatie simpla de perne si curele protectoare, viitoarele mamici isi pot usor proteja minunea din burtica fara sa isi mai faca probleme.



Aceasta centura speciala, a fost creata de un inventator de origine australiana dupa foarte multi ani de multa munca, cercetari amanuntite si testari riguroase.

Inventatorul a decis sa isi dedice timpul pentru a crea aceasta centura dupa ce sotia sa, aflata in luna a 7-a de sarcina a fost implicata intr-un accident  de masina minor, despre care insa se crede ca a cauzat leziuni cerebrale primului lor copil.

Dupa montarea foarte simpla a centurii, burtica e gata de condus iar bebelusul este in deplina siguranta.

Foto: tummyshield.com

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre