Adauga data nasterii copilului pe Linia Dezvoltarii >

Sarcina si durerea de ovare

22 Martie 2014


 

Pana nu va veti prezenta la cabinetul de specialitate nu veti putea sti cu siguranta despre ce este vorba. Tinand cont de avortul spontan suferit in antecedente, este bine sa nu amanati prezenta la medic. Durerile anexiale nu exista in mod normal in sarcina, dar nici nu putem spune ghidandu-ne numai dupa acest simptom ca sarcina s-a oprit in evolutie.

S-ar putea sa fie o simpla anexita (daca este asa este bine sa fie diagnosticata la timp si tratata pentru a nu influenta dezvoltarea ulterioara a sarcinii), sau un chist al unuia dintre ovare (situatie in care trebuie urmarita evolutia acestora in dinamica, pentru ca se poate sa evolueze spre o dezvoltare exagerata cu implicatii asupra dezvoltarii ulterioare a sarcinii), de asemenea poate fi vorba de o serie de alte afectiuni cu grad diferit de gravitate a evolutiei afectiunii in sine cat si a implicatiilor asupra sarcinii. Numai o buna colaborare intre dumneavoastra si medicul obstetrician poate preintampina astfel de probleme. Multa sanatate!

dr. Ciprian Pop-Began
-obstetrica ginecologie-

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu

Te ajutam sa folosesti marele "NU" in mod constructiv, fara sa ii stirbesti copilului din autonomie si din libertatea de exprimare!

Citeste si despre:

COMENTARII

Sarcina pe saptamani

Aplicatii recomandate de Copilul.ro

Povesti
&
Invatam animale
&
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul