Doua liniute roz dupa extirparea unui ovar

/ / Modificat: 2012-12-01
Doua liniute roz dupa extirparea unui ovar

Mamica roxanaco


Povestea mea incepe acum vreo 3 ani cand am fost diagnosticata cu chist ovarian foarte mare care nu a putut fi extirpat decat prin operatie. Cel mai mult pe lumea asta imi doream un bebe mic si scump, iar in acel moment a picat cerul pe mine. Eram disperata, imi era frica ca nu o sa mai pot face copii.

Dupa operatie mi s-a spus ca nu mi s-a mai putut salva ovarul drept si m-am speriat si mai tare. Impreuna cu sotul meu, care m-a sprijinit enorm, am hotarat ca vom lasa la voia sortii si numai cineva de acolo de sus ne va ajuta.

Dupa operatie, un an de zile nu am avut voie sa incerc din cauza operatiei, iar apoi am avut mana libera. Si... intr-adevar cineva acolo sus ne-a iubit mult si a inteles prin ce am trecut asa ca din prima luna in care am incercat, am reusit! Mi-am facut un test la lucru deoarece simteam eu ceva si nu am mai avut rabdare pana sa ajung acasa. Si marea bucurie s-a intamplat.

Testul pozitiv!

Am inceput sa tremur, nu imi venea sa cred, imi venea sa urlu de fericire, dar nu puteam pentru ca inca nu era nimic sigur. Pe test abia se vedea a doua liniuta... dar era! L-am sunat pe sotul meu si i-am spus, a inceput sa tipe in telefon nu ii venea sa creada! Era la sediul unei primarii si se uita toata lumea la el: "Oare ce o avea?"

Cand am ajuns acasa am mai facut un test, amandoi nerabdatori sa vedem ce este: la fel!

Peste doua saptamani am mers la doctor pentru ca mai devreme oricum nu se vedea nimic si de atunci am fost siguri ca ni se va implini cea mai mare si frumoasa dorinta! Eram insarcinata si cea mai fericita femeie din lume!

Acum bebelusul meu are 6 luni jumate si eu sunt cea mai fericita mamica!

Povestea ta de succes poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti fertilitate Chist ovarian

Articole recomandate

Citeste si despre