Cea mai frumoasa melodie

/ / Modificat: 2011-06-30
Cea mai frumoasa melodie

Mamica aurasumeu

Bebelina Eva

Povestea mea si a bebelusei mele este una trista si urata dar cu un final fericit.


Nu au fost un chin cei 8 ani si jumatate de tratament pe care si eu si sotul meu i-am urmat, nu au fost chiar grele cele doua inseminari fara succes, nu a fost greu sa merg lunar la ginecolog pentru temperatura si apoi sa facem sex programat, injectii dureroase, lacrimi, sperante si tristete.

Cel mai greu insa era vara cand mergeam la mare si malul marii era plin de tipete de copii - era cea mai frumoasa melodie! Apoi veneau sarbatorile - goana dupa cadouri si magazine pline de jucarii... si lacrimi. Asa au decurs cei 8 ani si jumatate de tratament.

2 liniute, dupa 8 ani si jumatate de tratament

Dar cum o durere nu vine singura sotul meu si-a pierdut tatal pe neasteptate dupa un accident vascular grav. A urmat o pauza de tratament pentru ca nu se mai putea. Apoi aveam licenta si am schimbat si serviciul.Cand ne mai linistisem putin s-a produs minunea! De Mos Nicolae si eu si sotul meu am primit cel mai frumos cadou - am facut un test de sarcina si... 2 liniute!

Au urmat cele mai frumoase luni din viata mea (5 luni). De ce 5 luni? La prima ecografie 3D a aparut o problema: ca nu se vad plamanii si probleme cu inima. Deci iarasi la doctori, alte ecografii, alte lacrimi, doctori si doctori, pareri impartite - solutia era intrerupere de sarcina, dar ceva nu ma lasa!

Doamne, de ce nu ma pot bucura si eu de puiul meu care de cate ori plangeam dadea din picioruse?... Lacrimi, lacrimi, lacrimi...

Au trecut si cele 4 luni de cosmar cele mai lungi luni din viata noastra si s-a produs minunea! A venit pe lume ingerul nostru de fetita Eva - o fetita de nota 10! Nu a fost nevoie sa mergem la spital pentru interventii chirurgicale.

Acum Eva are 4 ani si 10 luni si este o minunatie de fata care ne transforma fiecare zi in sarbatoare. Soarele a venit si la noi.

Sa credeti in minuni, pentru ca ele exista!

Povestea ta de succes poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti fertilitate

Articole recomandate

Citeste si despre