15 vedete care au devenit mame dupa 40 de ani

/ / Modificat: 2012-12-05
15 vedete care au devenit mame dupa 40 de ani

Fie ca au asteptat sa isi cladeasca o cariera de succes, fie ca a durat ceva mai mult pana si-au gasit consortul ori s-au confruntat cu probleme de fertilitate, multe vedete din Romania sau din strainatate au asteptat sa treaca de prima tinerete pentru a deveni mamici. Chiar daca fertilitatea este mai scazuta, iar riscurile pentru sanatatea copilului si a lor cresc, iata cateva vedete care nu s-au speriat de ideea de a deveni mamici la peste 40 de ani.

Halle Berry

halle-berry-nahla

Halle Berry este una dintre vedetele internationale care nu a reusit sa devina mama decat dupa implinirea varstei de 40 de ani.

Cu destule eforturi si dupa multe teste de sarcina negative, frumoasa actrita, impreuna cu iubitul sau canadian, Gabriel Aubry, au devenit fericitii parinti ai unei fetite pe nume Nahla, in martie 2008.

Luminita Anghel

luminita-anghel

Abia cand se resemnase cu gandul ca nu va reusi sa devina mamica pe cale naturala, Luminita Anghel a avut parte de supriza vietii ei, anul trecut, cand a aflat ca este gravida cu iubitul sau, Silviu, care in timpul sarcinii i-a devenit si sot.

Vedeta a nascut un baietel, in decembrie 2011, la varsta de 43 de ani, si mai are inca doi copii adoptati, Mariuca (5 ani) si David (16 ani).

Nicole Kidman

nicole-kidman_sunday_rose

Dupa ce in casatoria cu Tom Cruise nu a reusit sa faca un bebelus pe cale naturala, adoptand doi copii, Nicole Kidman si-a indeplinit visul de a deveni mamica biologica in timpul casatoriei cu Keith Urban. Minunea s-a intamplat la varsta de 41 de ani, cand a nascut-o pe dragalasa Sunday Rose.

Doi ani mai tarziu, vedeta a devenit din nou mamica unei fetite, dar de data aceasta a apelat la o mama-surogat.

Salma Hayek

salma_hayek

Frumoasa actrita latina a devenit prima oara mama in septembrie 2007, la varsta de 41 de ani, cand a nascut-o pe Valentina Paloma.

Norocosul tatic este nimeni altul decat multimiliardarul francez, Francois Henri Pinault, cu care Salma s-a maritat dupa nasterea copilului, in aprilie 2009.

Celine Dion

celine-dion

Celine Dion a devenit pentru a doua oara mama la varsta de 42 de ani si a facut-o intr-un mare stil, aducand pe lume o pereche de baietei gemeni, Eddy si Nelson, in octombrie 2010.

Cantareata, impreuna cu sotul sau, Rene Angelil, mai sunt parintii unui baietel, nascut in 2001.

Jane Seymour

janeseymour

Jane Seymour era deja mama a 4 copii la varsta de 45 de ani, cand a hotarat ca maternitatea nu este un subiect inchis in viata ei.

Dupa ce a divortat si s-a casatorit cu regizorul James Keans, frumoasa actrita din Dr. Quinn, a dat nastere unei perechi de gemeni, Johnny si Kristopher, in 1995.

Daniela Gyorfi

daniela-gyorfi

Daniela Gyorfi este o alta vedeta autohtona pe care fertilitatea a "amagit-o" destui ani la randul, pana la varsta de 42 de ani, cand, dupa multiple incercari si esecuri de a concepe un copil, a reusit sa devina, in sfarsit mamica, alaturi de George Tal.

Vedeta a nascut o fetita, pe nume Maria, in februarie 2011.

Gabriela Firea

gabi-firea-sot-copil

Petru David se numeste minunea pe care Gabi Firea a adus-o pe lume in luna mai 2012, la varsta de 40 de ani. Baietelul este rodul iubirii dintre prezentatoarea tv si sotul ei, Florin Pandele, primarul orasului Voluntari.

Vedeta mai are un baiat, Tudor, in varsta de 17 ani, din casatoria anterioara.

Madonna

madonna

Madonna este una dintre mamicile celebre care au ales sa aiba o familie mare, cu multi copii, atat naturali, cat si adoptati.

Cand toata lumea credea ca maternitatea a luat sfarsit pentru diva pop, la 42 de ani vedeta a anuntat ca este insarcinata cu sotul ei de pe atunci, Guy Ritchie. Asa a luat nastere Rocco, ultimul copil nascut de vedeta, deoarece dupa aceea, artista a continuat sa isi mareasca familia, adoptand inca doi copii.

Printesa Lia

printesa-lia

Printesa Lia este una dintre figurile regale romanesti, dar si mondene, care a socat atunci cand a anuntat ca va deveni mamica la varsta de 58 de ani.

Printesa, alaturi de sotul sau, Printul Paul, si-au dorit atat de mult un copil, incat nu au lasat varsta sa devina o piedica in calea visului lor de a intemeia o familie. Asa a luat nastere micutul Carol Ferdinand, in ianuarie 2010.

Brooke Shields

brooke-shields

Dupa ce prima sarcina a fost obtinuta cu mult efort si perseverenta, dupa nu mai putin de 7 incercari de fertilizare in vitro, Brooke Shields a ramas din nou insarcinata, la varsta de 40 de ani, in mod natural, fara niciun tratament de fertilitate.

Vedeta a devenit din nou mama la varsta de 40 de ani, alaturi de sotul ei Chris Henchy, moment in care s-au bucurat de venirea pe lume a fetitei lor, Grier.

Carla Bruni

carla-bruni

Carla Bruni a asteptat pana la varsta de 43 de ani pentru a deveni mamica. Dupa ce si-a consolidat cariera in muzica si a devenit sotia fostului presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, vedeta a reusit sa ramana pentru prima oara insarcinata. In octombrie 2011, fosta Prima Doamna a Frantei a nascut o fetita superba, pe care a botezat-o Giulia.

Nadia Comaneci

NadiaComaneci_Dylan

Dupa o viata plina de glorie si agitatie, Nadia Comaneci a ales sa se aseze la casa ei in 1996, cand s-a casatorit cu fostul gimnast Bart Connor, iar 10 ani mai tarziu, la varsta de 44 de ani, a adus pe lume un baietel, pe nume Dylan Paul Connor.

Monica Bellucci

monica-bellucci

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrita de origine italiana Monica Bellucci este mama a doi copii, primul facut in pragul varstei de 40 de ani, mai exact la 39. Primul copil al vedetei este o fetita, pe nume Deva, iar cel de-al doilea, un baietel pe nume Leonie, a aparut pe lume cand actrita avea 45 de ani.

Susan Sarandon

susan-sarandon

Nu mica i-a fost mirarea celebrei Susan Sarandon sa constate ca a ramas din nou insarcinata dupa varste de 40 de ani, chiar de doua ori, desi medicii nu ii mai dadeau nicio sansa sa redevina mamica.

Susan Sarandon era deja mama, avand o fata pe nume Eva, la momentul in care a ramas insarcinata dupa 40 de ani, mai intai cu Jack Henry si apoi cu Miles.

Tu esti de acord cu ideea de a deveni parinte dupa 40 de ani, avand in vedere riscurile pentru copil? Crezi ca vedetele care au nascut dupa aceasta varsta sunt un exemplu de "asa da" sau "asa nu"? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete mamici

Articole recomandate

Citeste si despre