Un nou capitol numit mamica!

/ / Modificat: 2011-10-10
Un nou capitol numit mamica!

Mamica Valeriu85


Mamica Valeriu85

Bebelusul David

Odata imbracata rochia alba de mireasa, mai ramasese un singur lucru pentru a putea fi cu adevarat implinita. Mi-am dorit un copil extrem de mult si atunci cand acele doua liniute magice roz au aparut, am stiut ca in povestea vietii mele se deschidea un nou capitol numit: mamica.

Pe masura ce zilele treceau si minunea din burtica crestea, eram tot mai sigura ca visul meu de adeveni mama incepea sa prinda contur. David a venit pe lume intr-o frumoasa zi de vara, pe 28 iulie, si de atunci ne incanta pe zi ce trece cu progresele si nazdravaniile sale.


Viata mea alaturi de David

Zi de zi, rand pe rand, adunam experiente si momente de neuitat, asternand astfel pe paginile copilariei cele mai frumoase intamplari petrecute alaturi de David. Emotiile primilor dintisori, primii pasi si cele dintai cuvinte vor ramane mereu la loc de cinste in amintirile de familie.

Cand l-am tinut pentru prima data in brate, am simtit o bucurie enorma, asemeni unui copil care isi doreste o jucarie de demult, dar si o responsabilitate de care auzeam doar in povestirile prietenelor ce devenisera deja mamici.

Pentru ca viata ne ofera uneori si momente mai putin placute, povestea noastra ca familie a urmat un nou curs la doua luni dupa ce David a implinit un anisor. Asta pentru ca tatal lui a hotarat sa mergem pe drumuri separate. De atunci sunt doar eu cu baietelul meu: ne jucam, invatam impreuna sa descoperim fiecare moment unic ce ni-l ofera copilaria.

Chiar daca in ceea ce priveste viata de familie am avut alte asteptari, am invatat sa iau lucrurile asa cum sunt, sa ma bucur de tot ce inseamna viata alaturi de David si sa retraiesc o data cu el magia jocurilor si a povestilor spuse inainte de culcare.

Povestea ta de sarcina poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau! 




Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti sarcina Teste sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre