S-a luptat pentru viata ei

/ / Modificat: 2011-10-10
S-a luptat pentru viata ei

graviduta_in_naturaMamica steluta_eu


graviduta_in_naturaMamica steluta_eu

Bebelusa Bianca Maria


Numele meu este Veronica. Povestea mea este trista la inceput, daca ma gandesc prin cate am trecut pana la a fi cu adevarat impliniti.


In anul 2008, am pierdut doua sarcini din cauza unui doctor care nu mi-a descoperit o bacterie si care m-a facut sa-mi pierd speranta de a mai avea copii. Insa, dupa multe analize si teste chinuitoare si stresante, am primit tratamentul corespunzator si bacteria a fost indepartata.

Cel mai frumos cadou

A urmat un sir intreg de teste de sarcina, de vizite la doctor, de stres. Cand speranta de a mai avea un copil se risipise, in anul 2009, de ziua sotului meu, pe 23 mai, am facut un test si, spre surpriderea mea, era pozitiv.

Au fost sentimente contradictorii de fericire si de teama. Am pastrat secretul impreuna cu sotul meu, pana cand am fost siguri ca voi putea tine sarcina, abia apoi au aflat membrii familiei si toti prietenii de sarcina mea.

Au fost sapte luni frumoase, in care am fost rasfatata si protejata; cand totul era bine, bine-cunoscutele analize dublu si triplu test au iesit cu grad ridicat de risc (sindrom Down) si a trebuit sa fac amniocenteza.

fetita_cu_palariutaBebe s-a grabit

Am trecut iar prin aceleasi sentimente de teama si frica. Dintr-o data, parca traiam intr-un vis ciudat. Am primit rezultatul analizei care a iesit bine.

Am spus sapte luni, pentru ca la 30 de saptamani, bebelusul nostru s-a hotarat sa vina pe lume. Am plecat spre spital unde mi s-a spus ca o sa nasc, dar nu au incubator si asa, cu dilatatie de 10 cm, am plecat sa caut spital.

Am ajuns la Giulesti, unde nici un doctor nu mi-a dat sperante ca voi naste acest copil. Insa Dumnezeu m-a ajutat si, pe data de 3 decembrie, am adus pe lume o fetita minunata de nici 2 kg, care s-a luptat pentru viata ei.

Dupa 3 saptamani de stat in spital, am plecat acasa cu un copil sanatos. Este tare mancacioasa, am alaptat-o pana la 8 luni. Acum, Bianca Maria are 1 an si 5 luni, este centrul universului nostru, umple casa de bucurie si este tot ce ne-am dorit.

Povestea ta de sarcina poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti sarcina Amniocenteza Copil nascut prematur

Articole recomandate

Citeste si despre