O aventura in trei

/ / Modificat: 2011-06-30
O aventura in trei

Mamica ankag

Bebe Cristina

Se facea ca era odata un print si o printesa care se credeau oameni simpli si nu stiau ce zace inlauntrul lor... numele lor era Adi si Anca.

Dupa o lunga calatorie impreuna de vreo 10 ani in care s-au cunoscut, s-au modelat unul pe celalalt, si-au desavarsit iubirea intr-o nunta de vis, cei doi s-au gandit ca e momentul potrivit sa primeasca in viata lor un suflet de care sa aiba grija asa cum pot ei mai bine si sa ii daruiasca tot ce poate un om pe lumea asta sa daruiasca mai frumos... dragostea neconditionata!

Asa ca dupa cateva incercari a aparut si cea de-a doua liniuta si aventura a inceput! Deja era o aventura in trei si nimic nu mai avea sa fie cum a fost inainte. Pe traseu au fost multe emotii, multe bucurii, multe asteptari, tot felul de obstacole, dar cei doi printi alaturi de micul lor sufletel au trecut cu brio incercarile si cu zambetul pe buze au asteptat sa vina ziua cea mare in care avea sa intre in lumea asta si minunatul sufletel.

Sufletelul nascut in ziua de Pasti


In ziua de Pasti acest mic suflet deosebit s-a hotarat ca e momentul sa ii cunoasca pe printi. Si dupa o calatorie cu valuri, peste munti si vai, cu lupte cu balauri si intalniri cu zane bune, micul sufletel a iesit la lumina... si o cheama Cristina. Cele mai frumoase emotii, cea mai mare izbanda din viata printilor!


Viata printilor a prins acum o alta dimensiune si printii au inteles ca nu sunt oameni simpli, ca ceea ce este inlauntrul lor a faurit o noua fiinta care prin dragostea pe care o va primi va face lumea in care traim macar putin mai buna.

Povestea ta de sarcina poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre