5 idei pentru a anunta sexul copilului

/ / Modificat: 2013-04-22
5 idei pentru a anunta sexul copilului

Anuntarea sexului copilului este un moment memorabil pentru tine si toti cei dragi tie. Daca nu ai fost suficient de creativa atunci cand ti-ai anuntat sarcina, este momentul sa iti iei revansa si sa faci din anuntul sexului copilului un eveniment memorabil in arhiva de amintiri a familiei si prietenilor tai! Iata cateva idei trasnite, originale si amuzante prin care sa-ti surprinzi apropiatii cu vestea ca vei avea un baietel sau o fetita!

Tricou inscriptionate

Moda tricourilor inscriptionate cu un text creativ in care se anunta sarcina revine si poate fi aplicata cu succes si pentru anuntarea sexului copilului, a doua veste importanta pe care merita sa o anunti prietenilor si familiei.

tricou_veste_fetita

Asadar, daca vrei sa ii iei pe toti prin surprindere, mergi si imprima-ti un tricou cu simbolul sexului copilului sau cu un text in care anunti ca este baiat sau fata. Aduna familia si prietenii la tine acasa ori iesi in oras cu ei si imbraca-te in tricou. La inceput, s-ar putea ca multi dintre ei sa nu sesizeze mesajul subliminal care e inscris pe tricou.  

Prajitura cu ravas

O alta metoda creativa prin care poti anunta sexul bebelusului din burtica este prajitura cu ravas. In general, aceasta prajitura japoneza ascunde in interiorul ei o hartiuta cu diverse predictii sau proverbe legate de viata, sanatate, dragoste, prieteni etc.

Te poti folosi de mesajele ascunse in aceste prajiturele pentru a transmite celor dragi sexul copilului pe care tu, impreuna cu partenerul tau, il asteptati. Asadar, pune-te pe gatit, scoate la imprimanta hartiute cu textul anuntului, adauga-le in aluat si coace-le.

Serveste-le celor dragi si urmareste-le expresia fetei cand citesc, simultan, acelasi mesaj: "Buna, sunt fetita (poti trece numele pe care l-ati ales pentru o fata) si ma mai aflu in burtica mamei pentru inca x luni. Abia astept sa va cunosc. Pe curand" sau "Eu si (numele partenerului tau) ne bucuram sa va anuntam ca asteptam cu nerabdare un baietel, pe nume y".  

Briosa decorata sau tort "mesager"

Daca prajiturelele cu ravase nu te inspira, atunci ramai tot in domeniul bucataritului, dar schimba preparatele. Prepara niste briose si decoreaza-le cu simbolul sexului feminin sau masculin, in functie de sexul copilului tau.

briose_anunt_sexul_bebelusului

Cu siguranta, vei primi o multime de intrebari legate de alegerea pe care ai facut-o in privinta decorului. Este momentul oportun sa dai vestea cea mare. In locul brioselor, poti crea un tort pe care sa scrii, cu frisca sau crema, mesajul "Asteptam un baietel/fetita" si pe care sa il servesti la finalul intrunirii cu prietenii si familia. Petrecerea probabil ca va mai continua cateva ore.  

Felicitare de la bebe

Daca partenerul tau nu a avut ocazia sa mearga cu tine la ecografia in care ti s-a dezvaluit sexul bebelusului, atunci ai ocazia sa ii faci o surpriza de proportii. Creeaza-i o felicitare personalizata. In interiorul ei, lipeste pe o parte poza de la ecografie, iar pe cealalta, scrie un mesaj emotionant.

Incearca sa faci mesajul sa para ca si cum chiar bebelusul ar vorbi cu taticul: "Buna, tati! Imi pare bine sa te anunt ca sunt fetita/baietelul tau cel drag si frumos. Abia astept sa te cunosc! Semnat: numele pe care l-ati ales in cazul in care era fetita sau baietel".  

Mesaj video

Mesajul video este o alta idee creativa prin care iti poti anunta toti prietenii si toate rudele in acelasi timp, fara a fi nevoita sa te intalnesti cu fiecare in parte. Porneste camera video, asaza-te confortabil pe canapea sau fotoliu, ia poza de la ecografie si incepe sa vestesti poporului sexul copilului tau.

Incearca sa fii cat mai amuzanta si creativa in inregistrare, astfel incat sa surprinzi placut pe toata lumea. Poti concepe mesajul video impreuna cu partenerul tau, ca o familie unita si iubita ce sunteti. Apoi, scoate filmarea pe calculator, ataseaz-o unui mail, si trimite-o la toata lumea care doresti sa afle de bucuria voastra.

Tu cum ai anuntat celor dragi sexul copilului tau? Ai facut-o intr-un mod creativ sau interesant sau nu ai acordat prea multa atentie acestei vesti? Spune-ne ideile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aflare sex copil Sex copil

Articole recomandate

Citeste si despre