Numerologia si numele copiilor

/ / Modificat: 2012-07-09
Numerologia si numele copiilor

Intre numele copilului si numerologie exista o relatie foarte stransa, bazata pe vibratiile pe care literele din numele micutului tau le au asupra personalitatii si viitorului lui. Cel mai important nu este sa alegi doar un nume frumos, creativ sau unic pentru bebelus, ci sa fie cel potrivit pentru el, care sa-i paveze un curs armonios si presarat de succese in viata.

Iata cum te poate ajuta numerologia sa pui bebelusului tau numele care i se potriveste si care ii va influenta pozitiv viata!

Cum functioneaza numerologia numelor?

Numerologia numelor este o stiinta care se bazeaza pe vibratiile pe care le emit literele dintr-un nume. Potrivit astrologilor caldeeni, exista o relatie foarte stransa intre litere, planete si nume. In acceptiunea numerologica, numele copilului trebuie restrans la o singura cifra, care reprezinta si numarul destinului lui. Pe baza acestei cifre se pot face previziuni cu privire la viitorul lui si la trasaturile de personalitate ale acestuia.

In numerologie, cifrele corespunzatoare destinului sunt cele de la 1 la 9. Fiecare dintre ele are o vibratie specifica si caracteristici proprii care influenteaza destinul celui care il poarta prin numele sau.

Cum afli cifra destinului copilului in numerologie?

Pentru a face analiza numerologica a numelui copilului, trebuie sa iei in considerare toate literele din numele intreg al copilului (si nume, si prenume) si sa le transformi intr-o cifra, folosindu-te de tabelul de conversie litere-cifre, specific numerologiei astfel:

1 - A, J, S;

2 - B, K, T;

3 - C, L, U;

4 - D, M, V;

5 - E, N, W;

6 -F, O, X;

7 - G, P, Y;

8 - H, Q, Z;

9 - I, R.

Transforma literele din numele copilului in cifre, aduna-le si afla totalul. Daca acesta este format din doua cifre, aduna-le intre ele, astfel incat sa o obtii una singura, cea corespunzatoare destinului micutului.

Caracteristicile cifrelor destinului

Prin adunarea si restrangerea numelui copilului la o singura cifra, ii afli numarul destinului sau, care se incadreaza intre 1 si 9. Fiecare dintre acestea are un set de caracteristici proprii, care te "anunta" inca de la nasterea lui cam ce il asteapta in viata, dar mai ales, care ii sunt trasaturile de personalitate specifice.

Numarul destinului 1

Copilul care are 1 ca cifra a destinului, este considerat un lider innascut. Are abilitati de conducator si este predestinat sa faca lucruri marete in viata, chiar sa devina inovator si deschizator de drumuri in diverse domenii, si chiar presedinte de tara. Are curaj si initiativa.

Numarul destinului 2

Copilul care are un nume cu un numar al destinului 2 este dominat de o puternica spiritualitate si de calitati de mediator.

De aceea, se considera ca un astfel de copil poate avea mare succes in domenii si profesii care presupun exploatarea spiritului lui comunicativ, dar si a diplomatiei si capacitatii de a coordona.

Numarul destinului 3

Pozitiv, sociabil si foarte creativ - acestea sunt caracteristice esentiale ale copilului care are acest numar al destinului.

Plin de voie buna si dornic de a-i ajuta si motiva pe ceilalti sau mereu pregatit sa le spuna o vorba buna, acest copil este usor de placut si iubit. Este potrivit pentru profesii care presupun interactiunea cu alti oameni, cum ar fi domeniul vanzarilor, sau ca purtator de cuvant ori maestru de ceremonii.

Numarul destinului 4

Copilul nascut sub influenta numarului destinului 4 este foarte ordonat, rabdator si cu un simt al datoriei puternic dezvoltat.

Datorita faptului ca este orientat spre detalii, i se potrivesc profesiile ca arhitectura, inginerie si orice mai implica organizare sau planificare in detaliu.

Numarul destinului 5

Acest numar al destinului caracterizeaza un copil foarte versatil in ceea ce priveste talentele si abilitatile sale. Nu are o trasatura caracteristica, ci vrea sa experimenteze si sa cunoasca cat mai multe lucruri noi.

Este adeptul schimbarilor, care il tin mereu conectat la lucruri interesante si noi.

Numarul destinului 6

Copilul nascut sub aceasta cifra a destinului este un artist desavarsit. Este plin de compasiune si o persoana devotata, ii plac oamenii si este generos si darnic cu cei nevoiasi, fiind mereu pregatit sa ii ajute.

Este potrivit pentru o cariera intr-unul dintre domeniile - sanatate, asistenta sociala, educatie, arte, constructii, arhitectura etc.

Numarul destinului 7

Numele care rezoneaza in cifra destinului 7 caracterizeaza copilul analitic, care este un fin observator si care este dominat de gandirea logica.

Este copilul care este mereu in cautarea adevarului absolut, a cunoasterii si este potrivit pentru functii profesionale in domenii stiintifice, cum sunt tehnologia, ingineria, cercetarea.

Numarul destinului 8

Copilul cu nume aflat sub influenta cifrei 8 este un ambitios din fire, dornic, chiar ahtiat dupa realizari, in special materiale.

Este hotarat sa domine la toate capitolele - financiar, profesional, social si face tot ce-i sta in putinta pentru a reusi. Nimic nu i se potriveste mai bine decat pozitiile de lider de companii sau functiile de management ori administrative.

Numarul destinului 9

Copilul aflat sub numarul destinului 9 este dominat de dorinta de a satisface nevoile celorlalti si de a ajuta. Este plin de compasiune si o fire pozitiva si creatoare, artistica, care il face un candidat de succes pentru o cariera care implica domeniul legal, sanatate, artistic sau diplomatic.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre