Numele copiilor in 2012 in America

/ / Modificat: 2012-07-23
Numele copiilor in 2012 in America

Anul 2012 vine cu multe schimbari in topul numelor populare de copii din America si cu intrari noi, inspirate de nume pe care vedetele le-au ales pentru bebelusii lor sau de preferinte proprii ale parintilor de peste hotare. Nume celebre si raspandite, precum Michael, William, Jack, Ryan, Emily, Grace sau Elizabeth au fost devansate de nume mai putin obisnuite pana acum in State: Olivia, Isabella, Ava sau Jacob. Iata si alte nume din topul celor mai raspandite nume de copii in 2012 in SUA!

Mason

Numele Mason ocupa locul intai in topul numelor de copii din Statele Unite ale Americii. Desi poate fi considerat american sau englezesc, etimologia termenului este frantuzeasca si are semnificatia de "muncitor in piatra".

Emma

Nu stim daca parintii americani au fost inspirati de semnificatia care sta la originea lui germanica, aceea de universal, intreg, complet, insa numele Emma ocupa locul fruntas in randul numelor feminine din SUA.

Liam

Locul secund in topul numelor de baietei ale lui 2012 este ocupat de un nume puternic, Liam, care are origini irlandeze si care, in traducere libera inseamna "protector neinfricat". Un nume inspirat pentru un baietel, viitor barbat!

Olivia

Olivia este un alt nume care a dat peste cap topurile anterioare de nume americane, facandu-si rapid intrarea in preferintele parintilor si ajungand pe al doilea loc in topul numelor de fetite din State.

Ethan

Ethan este un nume foarte reusit si inspirat pentru baietei. Este extrem de popular la americani si are semnificatia, in ebraica, de puternic, ferm. Se pastreaza inca in tendintele anului 2012.

Sophia

Sophia pare sa ramana o prezenta constanta in randul numelor populare de copii din America in acest an si inca este optiunea multor parinti, dar si a multor celebritati hollywoodiene. Este de origine greaca si se traduce prin intelepciune sau cunoastere.

Noah

Noah este un nume "linistitor", daca urmarim semnificatia lui ebraica, de confort, liniste, pace, si se pastreaza printre preferintele parintilor americane.

Ava

Ava este un alt nume popular printre americani, care a inlocuit un alt nume vestit, Eve sau Eva, si care are origini nemtesti, semnificand "pasare".

Jacob

Jacob a fost un nume destul de rar intalnit pe meleaguri americane, insa a reusit, in ultimul an, sa devanseze nume populare de baieti, precum Jack, Ryan, William si sa isi faca loc in topul numelor anului printre copiii din SUA. La origine, este un nume ebraic si inseamna "inlocuitorul".

Isabella

Isabella este unul dintre cele mai frumoase nume de fetite si se afla in top cinci nume populare de copii in SUA, in 2012. Chiar daca este raspandit pe taramuri americane, numele are origini latine si spaniole, iar semnificatia lui este "Dumnezeu este juramantul meu".

Care dintre numele de copii ale anului 2012 din America iti place cel mai mult? Tu cum ti-ai botezat copilul? Ce te-a inspirat sa faci acea alegere? Impartaseste-ne recomandarile si parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre