Care sunt numele de copii alese de cei mai bogati oameni din lume?

/ / Modificat: 2012-07-04
Care sunt numele de copii alese de cei mai bogati oameni din lume?

Ai putea spune ca cei mai bogati oameni ai planetei au toate resursele necesare pentru a alege cele mai potivite sau creative nume pentru copiii lor. Au posibilitatea sa apeleze la numerologi, specialisti in mistica, kabhala si psihologi, astfel incat sa isi boteze copiii cu nume impunatoare si relevante pentru statutul lor. Cu toate ca asteptarile sunt sau au fost mari, milionarii sau miliardarii planetei nu au iesit cu nimic in evidenta fata de oamenii de rand si au ales nume cat se poate de obisnuite, sonore, unele chiar foarte frumoase.

Foto: allparenting.com

Spre deosebire de multe dintre celebritati, miliardarii planetei au alte preferinte cand vine vorba de alegerea numelui copilului. Nu trebuie sa fie ciudat, creativ, inspirat din kabhala sau ales pe principii numerologice. Trebuie sa fie impunator, rezonant si sa aiba o semnificatie pentru parintii lui.

Multi miliardari ai lumii au optat pentru nume sofisticate si rafinate pentru mostenitorii lor, in timp ce altii, ceva mai putin conservatori si preocupati de clasa sociala, au facut alegeri pe motive personale.

Iata la ce nume pentru copii s-au gandit cele mai luminate si valoroase minti ale lumii!

Rory, Phoebe, Jennifer (Bill Gates)

Mintea luminata din spatele imperiului Microsoft, Bill Gates, este taticul a trei copii, ale caror nume nu sunt deloc neobisnuite, creative sau indraznete.

El a optat pentru prenume ca Jennifer, Rory sau Phoebe pentru a-si boteza cele trei fetite, nume simple si sonore, extrem de obisnuite si foarte frumoase.

Barron (Donald Trump)

Donald Trump este unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii si o figura extrem de excentrica a Americii.

Cel mai mic copil al sau are sase anisori si poarta un nume pompos si impunator - Barron. Trump a facut copilul impreuna cu actuala lui sotie, Melania Knauss.

Trump mai are trei copii, dintr-o casatorie anterioara, botezati Ivana, Eric si Donald Junior.

Alice (Alice Walton)

Cand spui Wal-Mart, cea mai mare companie din domeniul comertului cu amanuntul si un important lant de magazine al lumii, ar trebui sa iti vina in minte imaginea lui Alice Walton, una dintre putinele femei care se afla in topul miliardarilor din intreaga lume si mostenitoarea acestui brand.

Numele ales pentru fetita sa, Alice, este foarte simplu, gingas si la moda printre vedete si nu numai. Este cert faptul ca inspiratia i-a venit de la propriul sau nume.

Blue Ivy (Beyonce & Jay-Z)

Impreuna, Beyonce si Jay-Z formeaza unul dintre cele mai puternice cupluri ale lumii. Poate ca nu sunt trecuti in fruntea celebrului top Forbes, insa din punct de vedere financiar, cele doua vedete se intrec de la egal la egal cu multe dintre figurile emblematice ale topului.

Cantareata a nascut anul acesta primul copil al familiei, o fetita careia i-a dat numele Blue Ivy. Prenumele fetitei nu a fost primit cu mare entuziasm de presa si fani, care considera ca este un pic cam ciudat. Cu siguranta fericitii parinti au ales acest nume cu un motiv!

Aaron Alexander (Roman Abramovici)

Roman Abramovici, in varsta de 45 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti miliardari ai planetei si fericitul tatic a nu mai putin de sase copii, trei baieti si trei fete.

Ultimul sau copil, un baietel, s-a nascut in anul 2009, si a primit la nastere un nume foarte frumos si impunator, rezonant, parca predestinat pentru aceasta clasa a societatii - Aaron Alexander. Copilul este facut impreuna cu iubita sa, Daria Zhukova, pe atunci de numai 28 de ani.

Numele celorlalti copii ai multimilardarului sunt Arcadii si Ilia, pentru ceilalti doi baieti, si Anna, Sofia si Arina, pentru fetele sale.

Augustin James (Francois Henri-Pinault)

Francois Henri-Pinault este unul dintre multimiardarii planetei si fostul iubit al celebrei Linda Evanghelista, cu care are si un copil, pe nume Augustin James, nascut in 2006.

Francois Pinault este actualul sot al Salmei Hayek, cu care are impreuna si o fetita, pe nume Valentina, care s-a nascut in septembrie 2007.

Cum ti se par numele date de cei mai bogati oameni ai lumii copiilor lor? Ti se par inspirate sau nu? Pe copilul tau cum il cheama si cum i-ai ales numele? Spune-ne parerile si sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre