Alegerea numelui copilului in functie de zodie

/ / Modificat: 2016-07-22
Alegerea numelui copilului in functie de zodie

Semnul zodiacal sub care se naste copilul tau are o influenta deosebita asupra trasaturilor sale de personalitate, asupra pasiunilor sale si asupra felului in care acesta va aborda viata si problemele sale.

Zodia determina felul in care privim lucrurile, dar are influente si asupra comportamentului nostru si de cele mai multe ori si asupra felului in care aratam.

Pe langa zodie, exista insa si alti factori care ne modeleaza. Unii dintre ei sunt controlabili, asa cum este educatia primita acasa si la scoala, iar altii depind doar de hazard, asa cum este locul in care ne nastem sau familia in sanul careia crestem.

Alegerea numelui are si ea un rol foarte important in viata copiilor si le poate influenta acestora norocul sau fericirea.

Iata care sunt cele mai potrivite nume pentru fiecare zodie si tine cont de asta atunci cand ii alegi numele copilului tau!

Berbec

Berbecii au un respect de sine deosebit, o vointa de fier si o ambitie asemanatoare, fiind recunoscuti si pentru comportamentul lor impulsiv si independent, dar si pentru felul idealist de a privi viata. Numele potrivite pentru nativii acestei zodii sunt cele care incep cu literele A sau L, cum ar fi: Adela, Adina, Adrian, Alexandru, Lara, Liana, Laurentiu, Liviu.

Taur

Reprezentantii acestei zodii sunt recunoscuti pentru devotamentul lor, dar si pentru mandria si incapatanarea de care dau dovada. Taurii sunt familisti convinsi, dar totodata sunt si persoane foarte posesive si foarte orgolioase. Numele perfecte pentru nativii zodiei Taur incep cu literele I, E, O sau U, cum ar fi: Ianis, Ioachim, Ioan, Ileana, Ilinca, Ilona, Ecaterina, Edan, Eduard, Eliana, Oana, Octav, Orlando, Otilia.

Gemeni

Gemenii sunt foarte maleabili si se descurca in orice situatie, fiind capabili sa se dedubleze oricand pentru a se adapta la noi conditii. Prietenosi si foarte hotarati, acesti nativi sunt de cele mai multe ori irezistibili, avand un magnetism foarte puternic. Cele mai bune nume pentru ei sunt cele care incep cu literele A, G sau H, cum ar fi: Adelina, Ailyn, Aleena, Amir, Andi, Anton, Gabriel, Georgiana, Giulia, Hanna, Hayden, Horatiu, Horia.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt foarte sensibili si vulnerabili si fug intreaga viata de independenta. Acestia aleg nu de putine ori profesii artistice sau care au legatura cu estetica. Cele mai potrivite nume pentru ei sunt cele care incep cu literele D sau H, cum ar fi: Daiana, Damian, Daniel, Darian, Delia, Denis, Diana, Dominic, Horatiu, Horia.

Fecioara

Fecioarele sunt persoane foarte cerebrale si foarte responsabile, care isi analizeaza cu mare atentie toate deciziile si care isi calculeaza fiecare pas inainte de a-l face. Recunoscute pentru disciplina de care dau dovada in toate aspectele vietii, devin foarte norocoase atunci cand poarta nume care incep cu una dintre literele P, S ori T, cum ar fi: Patricia, Paul, Pavel, Penelope, Sabin, Samira, Sandra, Sanziana, Sasha, Sebastian, Tania, Tatiana, Teodor, Traian, Tudor.

Balanta

Balantele sunt foarte pretentioase si totodata foarte echilibrate. Dorinta de armonie le transforma in adevarati artisti ai diplomatiei, iar gusturile lor sunt adesea excentrice. Prieteni de nadejde, nativii acestei zodii sunt foarte norocosi atunci cand poarta nume care incep cu literele T sau R, cum ar fi: Tiberiu, Timea, Tina, Raisa, Raluca, Razvan, Remus, Robyn, Roxana.

Scorpion

Pasionali din fire, Scorpionii pot deveni foarte vulnerabili si foarte posesivi in relatiile cu altii. Desi sunt firi razbunatoare si orgolioase, trebuie sa ii calci pe coada foarte rau pentru a-si varsa nervii asupra ta. Numele lor norocoase incep cu literele N sau T, cum ar fi: Tanya, Teddy, Teo, Theodora-Sophie, Timotei, Nadia, Natalia, Nicola, Norris.

Sagetator

Aproape la fel de idealisti ca Berbecii, Sagetatorii sunt adesea perceputi drept persoane naive. Acestia nu se pot lipsi de libertate si urasc sa se plafoneze in activitati care nu le solicita imaginatia. Numele potrivite pentru nativii acestei zodii incep cu literele T, P, D sau B, cum ar fi: Tamara, Thomas, Tatiana, Taisa, Paul, Paula, Daiana, Daphne, Darius, David-Alexandru, Delia, Beatrice, Bianca-Maria, Bogdan, Bruno.

Capricorn

Capricornii sunt extrem de orgoliosi si au standarde foarte inalte. Ambitia, determinarea si disciplina de care dau dovada ii ajuta sa cunoasca succesul, iar timiditatea si loialitatea ii ajuta sa ramana modesti si rezervati. Numele lor norocoase incep cu literele V, F sau M, cum ar fi: Valentin, Valerie, Vanda, Viorela, Victor, Vlad, Vladimir, Felix, Filip, Florena, Florin, Madalina, Malvina, Marco.

Varsator

Varsatorii sunt firi foarte creative si nu rateaza nici o ocazie sa iasa in evidenta. Au multi prieteni, dar sunt preponderent independenti. Urasc regulile si sunt adesea cei care aduc distractia in orice grup. Pentru acestia, numele potrivite incep cu literele E, S, D sau G, cum ar fi: Elena, Elias Ionut, Eliza, Ema, Eva, Sabin, Sandra, Sebastian, Sergiu, Daiana, Darius, Dominic, Geanina, Gloria, Gratian.

Pesti

Pestii sunt foarte carismatici si au relatii foarte bune cu toti cei din jur, tocmai pentru ca le sar mereu in ajutor si le ofera cu blandete sfaturile de care au nevoie. Cele mai norocoase nume pentru acesti nativi incep cu literele A, sau L, cum ar fi: Aimee, Aleena, Alin, Anastasia, Andreas, Aida, Leticia, Liam, Ligia.

Pentru tine te-a influentat in alegerea numelui, zodia in care s-a nascut copilul tau? Ce parere ai de numele propuse de noi? Asteptam parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pe aceeasi tema:

Alegerea numelui copilului in functie de numerologie

Cum alegi numele perfect pentru copilul tau. 8 lucruri de care trebuie sa tii cont

Ce zodie este copilul meu?

Ce spune ziua de nastere despre copilul tau?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii Alege nume perfect Nume copii destin

Articole recomandate

Citeste si despre