Top abonamente si pachete de sanatate pentru copii ale clinicilor private

/ / Modificat: 2015-07-17
Top abonamente si pachete de sanatate pentru copii ale clinicilor private

Daca avem ghinionul ca micutii nostri sa se confrunte cu o afectiune, ne dorim bineinteles ca ei sa aiba parte de cele mai bune servicii medicale si de o ingrijire la un standard ridicat. Pentru a veni in sprijinul parintilor, clinicile private le ofera acestora pachete de sanatate astfel incat micutii lor sa se insanatoseasca mai repede sau sa previna aparitia unor boli.

Iata care sunt cele mai bune pachete de sanatate pentru copii ale clinicilor private de la noi din tara!

Reteaua privata de sanatate Regina Maria

La clinicile Regina Maria din Bucuresti exista trei variante de abonamente pentru prichindei, in functie de varsta lor - Bebe, Healthy Junior si Premium Junior. In cazul abonamentului Bebe, sunt vizati bebelusii din prima luna de viata pana la implinirea unui an.

Pretul acestui abonament este de 149 de lei pe luna si include 12 consultatii si controale anuale de pediatrie si 50% discount dupa consumul consultatiilor incluse, analize de sange si investigatii specifice primului an de viata, vaccinuri obligatorii incluse, 50% discount la consultatii specialitati/ investigatii medicale complexe, 50% discount la ecografie si radiologie si pana la 20% discount la spitalizare in spitalele Regina Maria din Bucuresti si din tara.

Abonamentul Healthy Junior este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 18 ani, costa 99 de lei pe luna si include 6 consultatii si controale anuale de pediatrie si un discount de 50% dupa consumul consultatiilor incluse, analize de sange, vaccinuri obligatorii incluse, discounturi de 50% la consultatii si imagistica si o reducere de 10% la internarea in spitalele din cadrul retelei.

Cei care opteaza pentru abonamentul Premium Junior vor plati 249 de lei pe luna si vor avea parte de consultatii pediatrice nelimitate, analize de sange, vaccinuri obligatorii, investigatii medicale complexe, ecografii, radiografii, analize de laborator si 30% reducere la internarea in spitalele Regina Maria.  

Sanador

La clinicile Sanador din Bucuresti, poti gasi mai multe pachete de sanatate pentru copii, in functie de afectiunea micutului si de starea sa generala de sanatate. In abonament intra consultatiile de specialiate, testele de laborator si diagnosticul, explorari imagistice (ecografii, gastroscopii, colposcopii, rezonanta magnetica, tomografie computerizata, mamografie, osteodensitometrie, radiologie), servicii medicale stomatologice, asistenta medicala de urgenta, controlul medical periodic si vacinari.

Exista de asemenea si un pachet pentru tulburari de crestere, care costa 370 de lei si include: o consultatie endocrinologica si o serie de analize de laborator printre care calciu ionic, creatinina seric, fosforul seric, hormonul de stimulare tiroidiana.

Ai la dispozitie patru tipuri de abonamente - Prima, Super, Extra si VIP.Bebelus_consult_pediatru

Arcadia

La centrul medical privat Arcadia din Iasi poti alege dintre doua abonamente special concepute pentru copii. Unul pentru nou-nascuti si unul pentru copii si adolescenti. Abonamentul Arcadia Kids este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 18 ani. Include consultatii generale ori decate ori este nevoie, o reducere de 20% la consultatiile la medicii specialisti si la camera da garda.

Mai beneficiezi si de un set de analize de laboratori, o ecografie abdominala, evaluari oftalmologiec, ORL, dermatologice, stomatologice plus un detartraj, reduceri la investigatiile imagistice si vaccinari. Costul unui abonament este de 1.140 de lei pe an. La acest centru medical exista si un abonament destinat bebelusilor care costa 1.140 de lei pe an si care include aceleasi servicii ca in cazul Arcadia Kids.

Medlife

Un abonament clasic la Medlife destinat atat adultilor, cat si copiilor, include medicina de familie si inscrierea la un medic de familie ce activeaza in cadrul Medlife, consultatii gratuite nelimitat, ambulanta, consultatii de specialitate, imagistica, vaccinare, analize de laborator si investigatii paraclinice.

Totodata, vei beneficia si de o reducere de 10% la achizitionarea de produse din farmaciile Medlife.

Fetita_consult_stomatolog

Romclinic

La clinica din Bucuresti Romclinic ai mai multe optiuni de pachete in functie de dorintele tale. Exista doua pachete pentru sugari care cuprind: primul: consult pediatric, consult ortopedie pediatrica, ecografie displazie sold la 290 de lei; al doilea cuprinde: consult pediatric, consult neurologie pediatrica, ecografie transfontanelara la 290 de lei.

Mai poti achizitiona pachetul Junior ORL (250 lei), Junior Neurologie, care cuprinde si consultatii psihologice si psihiatrice (250 lei) sau Junior Urologie cu ecografie abdominala (250 lei).

Blue Life Cluj

La clinica privata Blue Life din Cluj poti beneficia de un abonament Junior care costa 9 euro pe luna si care include arondarea la un medic pediatru care va face consultatii, diagnosticare, tratament sau recomandari pentru investigatii speciale.

Pachetul include si vaccinarea conform Programului National de Vaccinare, servicii de laborator si o reducere de 8% in Farmaciile Hedera.clinici_private_copii

Medicover

Clinica Medicover ofera cinci tipuri de abonamente, cu servicii medicale de baza si cu servicii extinse. Pachetul Basic cuprinde accesul la cabinetul de medicina generala si un set de analize de laborator. Acestor servicii li se adauga consultatii la specialisti, in cazul abonamentului Basic Plus.

Daca optezi pentru pachetul specialist vei avea parte si de investigatii imagistice si de aservicii medicale avansate. Aceste abonamente sunt disponibile la toate clinicile Medicover din tara.

Nu ai gasit clinica potrivita pentru tine si micutul tau? O poti alege din sectiunea noastra speciala de Spitale Copii!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Abonament copii clinici private Abonament regina maria

Articole recomandate

Citeste si despre