Supa de zarzavat cu sos alb si galbenus de ou

/ / Modificat: 2012-11-21
Supa de zarzavat cu sos alb si galbenus de ou

Supa de zarzavat cu sos alb si galbenus de ou este o supa consistenta, care se poate regasi in alimentatia copiilor.  

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

0,5 kg zarzavaturi amestecate

2 linguri faina

2 linguri ulei

1 galbenus ou

sare, dupa gust

Mod de preparare

Pune legumele le fiert, in aproximaiv 1,5 litri de apa. Dupa ce acestea se patrund, strecoara zarzavaturile si pastreaza zeama, pe care o pui din nou la fiert.

Separat, pregateste un sos alb din faina usor rumenita in ulei, care se dilueaza cu zeama din supa. Toarna apoi respectivul sos in supa si adauga sare, continuand fierberea inca 15 minute.

Adauga un galbenus de ou fiert si bine pasat in momentul servirii.

Optional, poti presara verdeata proaspata peste supa fierbinte.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Supa de zarzavat Supa

Articole recomandate

Citeste si despre